Yeni iPhone'ların piyasaya çıkacağı tarih belli oldu

Arşiv
Arşiv

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın, kısa bir süre sonra yeni iPhone modelleriyle tüketicilerin karşısına çıkması bekleniyor. İddialara göre, yeni iPhone’un 28 Eylül’de düzenlenecek Apple Event ile geleceği düşünülüyor.

Apple'ın yeni iPhone'ları tanıtacağı tarihin belli olduğu öne sürüldü. İddialara göre, yeni iPhone’un 28 Eylül’de düzenlenecek Apple Event ile geleceği düşünülüyor.

İlk olarak 6.1 inç ekranlı iPhone gelecek

Ayrıca iPhone 12 serisi, muhtemelen 5,4 inç, 6,1 inç ve 6,7 inç büyüklüklerinde olacak. Apple'ın yeni akıllı telefonları bu yıl muhtemelen biraz gecikecek ancak gelen son haberlere göre tüketiciler, ilk olarak 6,1 inç ekranlı iPhone 12'lerle tanışma imkanı yakalayacaklar.

6,1 inç büyüklüğündeki iPhone 12'nin daha erken çıkacak olması, geçtiğimiz aylarda Digitimes tarafından ortaya atılmıştı. O dönemlerde yapılan açıklamalara göre iPhone 12 için oluşturulan devre kartları, ilk olarak 6,1 inç büyüklüğündeki varyant için hazırlanacaktı. Yani en azından planlamalar bu yöndeydi. Digitimes şimdi, bir ay önce ortaya attığı iddiaların doğru olduğunu, tedarikçilerden aldığı bilgilere dayandırarak açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >