Yeni sezonda çocuklarınızla kaliteli vakit geçirmenin adresi: İş Sanat

Ünlü isimler "Çocuklar İçin Müzikli Masallar" etkinliğinde buluşuyor.

İş Sanat'ın geleceğin sanatseverleri için programına aldığı yepyeni müzikal oyunu “Çocuklar İçin Müzikli Masallar"; 18 Aralık'ta Ebru Cündübeyoğlu'nun anlatımıyla gerçekleştirilecek özel gösterimin ardından, ilk olarak 25 Aralık Pazar günü saat 15.00'te Hande Doğandemir'in anlatımıyla perde diyecek. Daha önce 11 Aralık'ta gerçekleşeceği duyurulan bu etkinlik, yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. İletişim bilgileri için İş Sanat adresine tıklayabilirsiniz.



Minik izleyicilere benzersiz yolculuk 

                                    Oyuncu ve yönetmen Yıldıray Şahinler'in yönettiği oyunda minik izleyicilere, dünya masallarının en güzel örnekleri anlatılacak. Eğlenceli danslar ve neşeli melodilerin yanı sıra; rengarenk ışıklar, ilginç maskeler ve sürpriz bölümlerle minik izleyicileri bilinmeyen diyarlara doğru benzersiz bir yolculuğa çıkaracak.
Minik izleyicilere benzersiz yolculuk Oyuncu ve yönetmen Yıldıray Şahinler'in yönettiği oyunda minik izleyicilere, dünya masallarının en güzel örnekleri anlatılacak. Eğlenceli danslar ve neşeli melodilerin yanı sıra; rengarenk ışıklar, ilginç maskeler ve sürpriz bölümlerle minik izleyicileri bilinmeyen diyarlara doğru benzersiz bir yolculuğa çıkaracak.
Eren Aydoğan piyanosuyla eşlik edecek

                                    Aytek Önal ve Selim Can Yalçın'ın neşeli canlandırmalarına, Eren Aydoğan piyanosuyla eşlik edecek.
Eren Aydoğan piyanosuyla eşlik edecek Aytek Önal ve Selim Can Yalçın'ın neşeli canlandırmalarına, Eren Aydoğan piyanosuyla eşlik edecek.
İkinci gösterimde Ebru Cündübeyoğlu 

                                    “Çocuklar İçin Müzikli Masallar” oyununun 22 Ocak'taki ikinci gösteriminde ise konuk anlatıcı Ebru Cündübeyoğlu olacak. Sevilen oyuncu, Tavşanla Kaplumbağa, İki Kız Kardeş ve Savanların Gözcüsü masallarını minikler için seslendirecek. Gösterimler, sezon boyunca Altan Erkekli, Melis Birkan ve Gökçe Bahadır'ın anlatımlarıyla devam edecek.
İkinci gösterimde Ebru Cündübeyoğlu “Çocuklar İçin Müzikli Masallar” oyununun 22 Ocak'taki ikinci gösteriminde ise konuk anlatıcı Ebru Cündübeyoğlu olacak. Sevilen oyuncu, Tavşanla Kaplumbağa, İki Kız Kardeş ve Savanların Gözcüsü masallarını minikler için seslendirecek. Gösterimler, sezon boyunca Altan Erkekli, Melis Birkan ve Gökçe Bahadır'ın anlatımlarıyla devam edecek.
Sezon boyunca İş Sanat'ta 

                                    Çocuklar İçin Müzikli Masallar, çocukları ile keyifli bir pazar günü geçirmek isteyen ebeveynler için sezon boyunca İş Sanat'ta sizleri bekliyor.
Sezon boyunca İş Sanat'ta Çocuklar İçin Müzikli Masallar, çocukları ile keyifli bir pazar günü geçirmek isteyen ebeveynler için sezon boyunca İş Sanat'ta sizleri bekliyor.
Oyun tarihleri ve bilet fiyatları 
25 Aralık 2016, Pazar, 15.00 Hande Doğandemir (Biletler tükenmiştir)
22 Ocak 2017, Pazar, 15.00 Ebru Cündübeyoğlu

19 Şubat 2017, Pazar, 15.00 Altan Erkekli

19 Mart 2017, Pazar, 15.00 Melis Birkan

16 Nisan 2017, Pazar, 15.00 Gökçe Bahadır

Bilet Fiyatları: Tüm Kademeler: 20 TL İndirimli: 15 TL


Kaynak: İş Sanat
Oyun tarihleri ve bilet fiyatları 25 Aralık 2016, Pazar, 15.00 Hande Doğandemir (Biletler tükenmiştir) 22 Ocak 2017, Pazar, 15.00 Ebru Cündübeyoğlu 19 Şubat 2017, Pazar, 15.00 Altan Erkekli 19 Mart 2017, Pazar, 15.00 Melis Birkan 16 Nisan 2017, Pazar, 15.00 Gökçe Bahadır Bilet Fiyatları: Tüm Kademeler: 20 TL İndirimli: 15 TL Kaynak: İş Sanat
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >