Yeni sezonuna dün akşam başlayan Kalk Gidelim reytinglerde kaçıncı oldu?

Kalk Gidelim
Kalk Gidelim

TRT'nin ilgiyle izlenen dizilerinden Kalk Gidelim, dün akşam 2. sezonuna başladı. Dizi, ilk bölümüyle reytinglerde başarılı bir sonuç elde etti.

TRT'nin ilk sezonu beğeniyle takip edilen dizisi Kalk Gidelim, dün akşam yeni sezon ilk bölümüne başladı. Ufuk Özkan ve Erkan Sever'in başrolü olduğu dizi, kadrosuna bu sezon için ünlü komedyen Hayrettin'i dahil etti.

Dizi, ilk bölümüyle 3 reyting grubunda da birinci gelmeyi başardı. 3 üzeri reyting alan dizinin, kış sezonuna kadarlık sürede izlenme oranını daha da yükseltmesi bekleniyor.

Total grubu reyting sonuçları

Total grubu
Total grubu

AB grubu reyting sonuçları

AB grubu
AB grubu

ABC1 grubu reyting sonuçları

ABC1 grubu
ABC1 grubu

Kalk Gidelim dizisinin konusu

Kalk Gidleim
Kalk Gidleim

Mustafa Ali, genç yaşında İstanbul’a gelir ve çok zengin olur. Ailesinin tüm itirazlarına rağmen İstanbullu sosyetik Nurcan ile evlenir. Mustafa Ali'nin şirketi gittikçe büyür, zirveye çıkar. Ancak yanlış kararlar verince iflas eder. Bu durumu kurtarabilmek için tek bir çözüm yolu vardır; köyüne dönmek. Çiftlik halkı Mustafa Ali’nin ansızın gelişine anlam veremez. Zaman geçtikçe Mustafa Ali, eşi Nurcan ve çocuklar köye alışmaya başlayacak ve sevginin parayla satın alınamayacağını burada öğreneceklerdir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >