Yeni sosyal medya akımı: 10 year challenge

#10yearchallange nedir?
#10yearchallange nedir?

Instagram, sosyal medyada giderek büyüyen yeni bir akımın daha öncüsü oldu. Daha öncesinde, 'Ice Bucket Challange', 'FallingStars' gibi dünyada viral haline gelmiş akımlara bu sefer de '10 Years Challenge' eklendi. Sosyal medya kullanıcıları 10 yıl önceki ve şimdi fotoğraflarını yan yana paylaşarak akıma katılabiliyor. 10 year challange nedir ve bu akıma katılan ünlü isimler kimlerdir?

Son günlerde yapılan '10 Year Challenge' fotoğraflarını görmeyeniniz kalmamıştır. Instagram, Facebook ve Twitter'ı kasıp kavuran bu akımın nereden çıktığını ve tam olarak ne ifade ettiği herkes tarafından merak konusu haline geldi.

10 year challenge nedir?

Bir sosyal medya akımı olan 10 years challange, dünyaca ünlü isimlerin 10 yıl önceki ve şimdiki görünümlerini yansıtan fotoğraflarını yan yana koyup Instagram hesaplarında paylaşması sonrası tüm sosyal medya kullanıcıları tarafından taklit edilmeye başlandı.

10 year challenge nasıl yapılır?

  • 10 year challange akımı verileri çalmak için mi başlatıldı?
  • Birçok kişi, geçen günlerde başlayan '#10YearChallenge' akımının aslında sanıldığı kadar masum olmadığını söylüyor. Peki ama gerçekten bu akım sayesinde eski fotoğrafların ele geçirilmesi ve reklamlardaki hedefleme için kullanılması mümkün mü? 👇
  • Facebook'ta başlayan 10YearChallenge akımı verileri ele geçirmenin yeni yolu mu?

Ünlü isimlerin en dikkat çeken 10 year challenge paylaşımları

GZT'de #10yearchallenge akımına kapıldı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >