Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bülent Kayabaş hayatını kaybetti!

Bülent Kayabaş
Bülent Kayabaş

Usta oyuncu Bülent Kayabaş'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Kayabaş, akciğer yetmezliği nedeniyle 72 yaşında hayatını kaybetti.

72 yaşında olan ünlü sanatçı Bülent Kayabaş,bir süredir akciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kimdir?
Türk sinema ve tiyatro sanatçısı Osman Bülent Kayabaş, 25 Ağustos 1945 Eskişehir doğumludur.
Kimdir? Türk sinema ve tiyatro sanatçısı Osman Bülent Kayabaş, 25 Ağustos 1945 Eskişehir doğumludur.
Tiyatro oyunları, TV dizileri, sinema fimleri
1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel olan Kayabaş, birçok tiyatro oyununda, TV dizilerinde ve sinema filmlerinde de rol aldı
Tiyatro oyunları, TV dizileri, sinema fimleri 1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel olan Kayabaş, birçok tiyatro oyununda, TV dizilerinde ve sinema filmlerinde de rol aldı
Seslendirme yaptı
Sanatın neredeyse her alanına katkıda bulunan Kayabaş,  Winnie The Pooh'yu 14 yıl seslendirdi.
Seslendirme yaptı Sanatın neredeyse her alanına katkıda bulunan Kayabaş, Winnie The Pooh'yu 14 yıl seslendirdi.
Filler ve Çimen
2000 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Derviş Zaim'in üstlendiği "Filler ve Çimen" filminde Ali Sürmeli, Sanem Çelik,Bülent Kayabaş, Haluk Bilginer, Uğur Polatberaber oynadı.
Filler ve Çimen 2000 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Derviş Zaim'in üstlendiği "Filler ve Çimen" filminde Ali Sürmeli, Sanem Çelik,Bülent Kayabaş, Haluk Bilginer, Uğur Polatberaber oynadı.
Tiyatro sahnelerinde yer aldı
2010 yılında Haldun Dormen'in, Cevat Fehmi Başkut'un "Buzlar Çözülmeden" adlı romanından müzikal bir tarzda oyunlaştırdığı 'Bir Kış Masalı' adlı oyununda oynadı.
Tiyatro sahnelerinde yer aldı 2010 yılında Haldun Dormen'in, Cevat Fehmi Başkut'un "Buzlar Çözülmeden" adlı romanından müzikal bir tarzda oyunlaştırdığı 'Bir Kış Masalı' adlı oyununda oynadı.
15 yıllık arkadaşı ile evlendi
1981 yılında Nur Sürer ile evlendi. Kısa sürede boşandı. 2007 yılında 15 yıllık arkadaşı Selma Kepekli ile evlendi.
15 yıllık arkadaşı ile evlendi 1981 yılında Nur Sürer ile evlendi. Kısa sürede boşandı. 2007 yılında 15 yıllık arkadaşı Selma Kepekli ile evlendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >