Yetenek Sizsiniz Aref'in son halini görenler gözlerine inanamıyor!

Aref
Aref

2011 yılında Yetenek Sizsiniz ile tanınan illüzyonist Aref Ghafouri uzun bir süredir ekranlarda görünmüyordu. İşte Aref'in son hali!

Aref Ghafouri, 11 yaşındayken sihirbazlığa başladı. 2011 senesinde katıldığı fenomen yarışma programı 'Yetenek Sizsiniz'le kendine büyük bir hayran kitlesi kattı.

11 yaşında başladı!

                                    11 yaşındayken sihirbazlığa başlayan Aref, 2011 senesinde katıldığı yarışma programı 'Yetenek Sizsiniz'le kendine büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.
11 yaşında başladı! 11 yaşındayken sihirbazlığa başlayan Aref, 2011 senesinde katıldığı yarışma programı 'Yetenek Sizsiniz'le kendine büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.
Aref Ghafouri'nin son hali!

                                    
                                    Aref Ghafouri'nin aldığı kilolar ve uzun saçları ve vahşi hayvanlarla verdiği pozları ile görenleri şaşırtıyor.
Aref Ghafouri'nin son hali! Aref Ghafouri'nin aldığı kilolar ve uzun saçları ve vahşi hayvanlarla verdiği pozları ile görenleri şaşırtıyor.
Kilolarıyla dikkat çekiyor

                                    Sosyal medya hesaplarında yayınladığı fotoğraflarla büyük değişimini sergileyen Aref, aldığı kilolar ile dikkat çekiyor.
Kilolarıyla dikkat çekiyor Sosyal medya hesaplarında yayınladığı fotoğraflarla büyük değişimini sergileyen Aref, aldığı kilolar ile dikkat çekiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >