Yılda 49 milyon kazanan ünlü aktörün kızı, köprü altında yaşıyor

​Yılda 49 milyon kazanan ünlü aktörün kızı, köprü altında yaşıyor
​Yılda 49 milyon kazanan ünlü aktörün kızı, köprü altında yaşıyor

Forbes dergisi tarafından geçen yıl 49 milyon dolar kazandığı belirtilen ünlü aktörün kızı, köprü altında yaşam mücadelesi veriyor.

Aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Jackie Chan'in kızı zor günler geçiriyor. 1999 doğumlu Etta Ng, Youtube'da yayınladığı videoda, köprü altlarında yattığını ve bu şekilde hayata tutunmaya çalıştığını söyledi.

19 yaşındaki Etta Ng, Hollywood'un emektar aktörlerinden olan babası Jackie Chan'la iletişim kurmadığını söyledi. Forbes dergisi tarafından geçen yıl 49 milyon dolar kazandığı belirtilen Jackie Chan'ın kızı videosuna, "Merhaba, Ben Jackie Chan'in kızı" sözleriyle başlıyor. Genç kız "Homofobik ebeveynler yüzünden bir aydır evsisiz. Köprü altında uyumak zorunda kaldık" diyor.

Etna, bugün 19 yaşında ve babasıyla hiç görüşmemiş.

Chan, 2004 yılında bir söyleşide, "kızıyla hiç ilgilenmediğini belirterek bundan pişman olduğunu" ifade etmişti. Etta Ng ise "O benim biyolojik babam ama hayatımda değil. Hiç hayatımda olmadı. Onu asla 'baba' olarak nitelendirmedim. Babama kızgın değilim ve hiç onu görmeyi istemedim. Hayatımda annem olduğu sürece babama hiç ihtiyacım yok" diye konuştu.

Sevimli dövüş ustamız Jackie Chan hakkında bilmediğiniz 8 bilgi

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >