Yıldırım ve Elbani çiftinden Fas'ta rüya gibi 2. düğün

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile eşi Imane Elbani, ikinci düğünlerini Fas geleneklerine uygun olarak gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz ay İstanbul'da düğün yapan Murat Yıldırım ve Imane Elbani çifti, gelinin memleketi Fas'ta ikinci kez düğün yaptı. Fas'ın Suheyrat kentindeki 5. Muhammed Uluslararası Kongre Sarayı'nda gerçekleşen görkemli düğüne; Türkiye'nin Rabat Büyükelçisi Ethem Barkan Öz'ün yanı sıra, Yıldırım ile Elbani'nin akrabaları, arkadaşları ve Faslı sanatçılar katıldı.
İstanbul düğünü

                                    Çift yakın zamanda Türkiye'de dünya evine girdi.
İstanbul düğünü Çift yakın zamanda Türkiye'de dünya evine girdi.
Gelin 4 kıyafet değiştirdi

                                    Gecenin başında yerel bir kıyafet giyen Murat Yıldırım, gelin Imane Elbani ile birlikte omuzlarda taşınarak düğün alanına geldi. Daha sonra üzerini değiştiren damat Yıldırım smokin giydi. İşlemeli parlak sarı kıyafetiyle göz kamaştıran Elbani, gece boyunca dört kıyafet değiştirdi.
Gelin 4 kıyafet değiştirdi Gecenin başında yerel bir kıyafet giyen Murat Yıldırım, gelin Imane Elbani ile birlikte omuzlarda taşınarak düğün alanına geldi. Daha sonra üzerini değiştiren damat Yıldırım smokin giydi. İşlemeli parlak sarı kıyafetiyle göz kamaştıran Elbani, gece boyunca dört kıyafet değiştirdi.
Fas ezgileriyle dans ettiler

                                    Düğün alanının girişine, kutuların içinde özel olarak hazırlanmış nikah şekerleri yerleştirildi. Masalarda düğün anısı olarak, üzerinde ünlü çiftin kalp figürlü fotoğraflarının yer aldığı kekler bulunuyordu. Yerel müzisyenlerin geleneksel Fas enstrümanları çaldığı düğün, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Konuklar, Fas müzikleriyle dans ederken ortaya renkli görüntüler çıktı.
Fas ezgileriyle dans ettiler Düğün alanının girişine, kutuların içinde özel olarak hazırlanmış nikah şekerleri yerleştirildi. Masalarda düğün anısı olarak, üzerinde ünlü çiftin kalp figürlü fotoğraflarının yer aldığı kekler bulunuyordu. Yerel müzisyenlerin geleneksel Fas enstrümanları çaldığı düğün, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Konuklar, Fas müzikleriyle dans ederken ortaya renkli görüntüler çıktı.
Düğünde renkli görüntüler yaşandı

                                    Yıldırım-Elbani çifti, üzeri çiçeklerle kaplı altı katlı düğün pastasını birlikte kesti. Düğünün konukları arasında; Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti de vardı.
Düğünde renkli görüntüler yaşandı Yıldırım-Elbani çifti, üzeri çiçeklerle kaplı altı katlı düğün pastasını birlikte kesti. Düğünün konukları arasında; Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti de vardı.
Anne ve kayınpeder

                                    Murat Yıldırım, annesi Hayat Yıldırım ve kayınpederi Bouchaib Elbani ile.
Anne ve kayınpeder Murat Yıldırım, annesi Hayat Yıldırım ve kayınpederi Bouchaib Elbani ile.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >