Yıldız Tilbe'nin iftar organizasyonunda Niran Ünsal krizi

Niran Ünsal Yıldız Tilbe
Niran Ünsal Yıldız Tilbe

"Kış Güneşi" şarkısını söylemek için sahneye çıkan Niran Ünsal, kendi şarkısı yerine Hande Yener'in şarkısı çalınca sinirlendi.

Yıldız Tilbe, sanatçı dostlarının katılımıyla bir iftar organize etti. Organizasyona, 'Yıldızlı Şarkılar' albümünde yer alan sanatçılar da katıldı. Katılan isimler, sahneye çıkıp albümde yer alan şarkılarını okudu.

Niran Ünsal'da bu isimlerden biriydi. Albümde 'Kış Güneşi' şarkısını okuyan iki isimden biri olan Ünsal, sahneye çıktığı sırada okuyacağı 'Kış Güneşi' şarkısı Hande Yener'in sesinden çalınca kriz çıktı. "Bu değil" diyerek hemen müdahalede bulunan Ünsal, kendi söylediği şarkının bulunmasıyla parçayı seslendirdi.

Niran Ünsal

Yıldız Tilbe, yaptığı açıklamada, "Bu albüm insanların son 25 yılını kaplıyor. 1994'den 2018'e kadar yazdığım ve okuduğum parçaların hepsi var. İnsanların hayatında daha önceden yeri olan şarkılar olduğu için bu kadar satıldı. Bu şarkıları farklı sanatçıların, yeni sanatçıların söylemesi çok güzel oldu. Çünkü bir yemeği herkes yapar ama herkes farklı yapar. Bu yüzden bu kadar çok sevildi. Aleyna süper, Merve olağanüstü, Ferhat Göçer süper, hepsi çok güzel okudu. Teşekkür yetmiyor herkes istediği şarkıyı seçti, kimseye karışmadım.Bazı şarkıları iki kişi seçti ona da karışmadım. Diğer albüm için 300 şarkım var. 39'u seslendirildi." diyerek konuya açıklık getirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >