Yıldız Tilbe'ye tepki yağdı: Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Yıldız Tilbe
Yıldız Tilbe

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkatleri toplayan Yıldız Tilbe'ye hayvanseverler tarafından tepki yağdı. Daha önce sokak köpekleriyle ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında suç duyurusu bulunan Yıldız Tilbe, şimdi de tüylerini boyadığı kedisiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. İşte Yıldız Tilbe'nin açıklamaları...


Yıldız Tilbe, son dönemde yaşanan köpek saldırılarının ardından, "Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!" sözleriyle büyük tepki toplamıştı.

Bazı hayvanseverler ile hayvan haklarını koruyan kurumlar, Yıldız Tilbe hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Yıldız Tilbe'ye tepki yağdı

Tilbe'den yine hayvanseverleri kızdıracak bir paylaşım geldi.

Tüylerini boyadığını kedisini 'hehe' notuyla paylaşan Tilbe, kısa sürede sosyal medyanın gündemine girdi.

Bu paylaşımdan sonra ünlü şarkıcıya sosyal medyadan tepki yağdı.

'Boş sokaklara timsah ve komodo ejderi bırakacağım'

Tilbe, sokak köpeklerine yönelik söylemleri nedeniyle kendisine gelen tepkiler sonrasında, "Hayvanat bahçelerindeki hayvanlar serbest bırakılmalı!" diyen Yıldız Tilbe şu ifadeleri kullandı:

  • "Sokaklarda gezsinler, çoğalsınlar. Millet bakar. Belki uzun vadede Afrika gibi oluruz. Her çeşit hayvan... Neden olmasın? İnsanlara da yeni yaşam alanı yapılır. Dağ başı, Mars falan... Gideriz, gezegenlere çıkıyor ya ileri insan!"

Ünlü şarkıcı ardından, "Ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için. Anakonda da olur... Besleme yapıp, sokağa bırakacağım. Turistler de gelir, safari falan... Neden olmasın, neyimiz eksik? Sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin?" mesajını da yayınlamıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >