Yılın ilk bebeğini Bakan Kaya ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya

İstanbul'da doğan yılın ilk bebeğini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ziyaret ederek altın hediye etti.

Yeni yılın İstanbul’daki ilk bebeği Üsküdar Zeynep Kamil Kadın ve Doğum Hastanesinde dünyaya gözünü açtı. Yeni doğan bebeği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya hastanede ziyaret ederek altın hediye etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yılın ilk bebeğini hastanede ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yılın ilk bebeğini hastanede ziyaret etti.

Hatice ve Ali Kemal Akçakıl’ın bebeğini ziyaret eden Bakan Kaya, aileye katılan yeni bireyin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmesini diledi.
3 kilo 20 gram doğan bebeğe altın hediye eden Bakan Kaya, “Yüsra Zeynep annesinin kucağında ilk bebek ben anneye ‘hayırlı olsun’ dileklerimi ilettim. Normal doğum, öncelikle normal doğumdan dolayı ben anneyi ve hastane ekibini tebrik ediyorum. Çünkü sağlıklı bir gebelikten sonra bebeğin normal doğumla hayata gözlerine açması çok çok değerli. Anne sütü de çok çok kıymetli. En az 3 çocuk diyeceğim ben de Cumhurbaşkanımız gibi. Nüfusumuzun daha da artığı bir yıl olsun İnşallah. Genç nüfusumuz gerçekten çok kıymetli çok değerli. 2,1 şuan anne başına çocuk oranımız. Bunun artmasını diliyoruz. Türkiye’de nüfus çok çok yüksekken maalesef son zamanlarda çocuk sayısı düşmekte biz bunun artmasını diliyoruz” dedi.

“2018’de daha fazla çalışacağız”
Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutladığını söyleyen Bakan Kaya, “İnşallah mutlu, huzurlu güzel bir yıl geçireceğiz. Ülkemizin daha da büyümesi için gelişmesi için çok daha fazla çalışacağımız bir yıl olacak. Biz Aile ve Sosyal Politikalar olarak da hizmet alanımızda daha fazla çalışacağımız bir yıl olacak” şeklinde konuştu.
Bebeğin annesi Hatice Akçakıl, “Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğum süresince anlamıyorsunuz ama kucağınıza aldığınızda çok farklı bir his. Rabbimin büyük bir hediyesi
” diyerek duygularını dile getirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >