Yıllardır küs olan iki sanatçı, büyük proje için bir araya geldi

​Yıllardır küs olan iki sanatçı, büyük proje için bir araya geldi
​Yıllardır küs olan iki sanatçı, büyük proje için bir araya geldi

İki yıl aranın ardından yeni albüm çıkaracak olan ünlü sanatçı, projesi için 200 bin dolar harcadı.

Gecce.com'un haberine göre; ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, iki yıllık aradan sonra yeni albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni albümü için hazırlıklarına başlayan Gündeş, kesenin ağzını açtı. hiçbir masraftan kaçınmadı. Sanatçı 200 bin doların üzerinde harcama yaptı.

En son 'Araftayım' adlı albüm çıkaran Gündeş, 2 yıldır üzerinde çalıştığı projesini sevenleriyle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş.

Ünlü sanatçının albümünde, Gökhan Tepe, Serdar Ortaç, Ayla Çelik ve Sıla gibi isimler yer alıyor. Şubat ayında Günay Restaurant'ta Serdar Ortaç'ın adım atması üzerine sahnede barışan ikilinin, yeni albüm için birlikte çalışması ise sevenlerini sevindirdi.

Ebru Gündeş.

Gündeş, eserler, aranjeler, stüdyo ve canlılar için 200 bin doların üzerinde harcama yaptı. Hiçbir masraftan kaçınmayan Gündeş’in albümünü yayımlamak isteyen müzik şirketleri de şimdiden sıraya girdi. Parçaların kendi şirketlerinden yayımlamak isteyen firmalar, cazip tekliflerle Gündeş'in kapısını çalsa da ünlü ismin, vefa borcu nedeniyle tercihini eski yapımcısı Hüseyin Emre’den (Emre Müzik) yana kullanması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >