Yıllardır süren küslük bitti iki ünlü isim barıştı

Alişan ve Demet Akalın.
Alişan ve Demet Akalın.

Geçtiğimiz günlerde ilk kez babalık heyecanı yaşayan Alişan bebeğinin doğum videosunu paylaştı. 6 yıldır küs olduğu Demet Akalın videoyu beğendi ve barışmaları adına bir zeytin dalı uzattı. Bunu karşılıksız bırakmayan ünlü türkücü Akalın'la yıllar sonra barıştı.

Geçen sene oyuncu Buse Varol'la evlenen Alişan geçtiğimiz günlerde ilk kez baba oldu. Burak adını koydukları oğlunun doğum videosu sosyal medyadan paylaşıldı. Bu videoyu beğeni yapan şarkıcı Demet Akalın küs olduğu türkücüye zeytin dalı uzattı.

Barıştılar

Bir zamanlar çok yakın olan, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki dost Alişan ve Demet Akalın ettikleri bir kavga sonucu 6 yıl önce küstüler. Sosyal medyadan birbirleri hakkında ağır ithamlarda bulunan ikili bugün telefonla bağlandıkları bir sabah programında barıştı.

Alişan ve oğlu Burak.
Alişan ve oğlu Burak.

'Burak çok güzel bir bebek'

Demet Akalın"Hira'nın doğumuna gelseydin bu küslük 2 yıl sürecekti. Ben doğuma girerken kayınpederime 'Alişan gelirse ne olur içeri al' dedim. Çocuğum doğduktan sonra başka bir boyuta geçtim. Ara ara röportajlarımda ona sinyal çakıyordum. Burak o kadar güzel bir bebek ki onun gözündeki yaşa kurban olurum" dedi.

Demet Akalın ile görüşecek

Alişan ise "Hira'nın doğumuna gidip gelmek arasında çok gittim geldim. Olaylar çok sıcaktı. Şu an böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat baş başa görüşmek istiyorum" dedi.

Demet Akalın ve ailesi.
Demet Akalın ve ailesi.

Ne olmuştu?

Alişan Demet Akalın'ın eşine ''Demet sana göre değil'' deyince aralarında tartışma çıkan ikili birbirine ağır laflar söylemişti. 6 yıldır küs olan şarkıcılar türkücünün baba olmasıyla bu sabah barıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >