Nişanı attığı iddaa edilmişti! Bengü'den o haberlere yanıt

Bengü
Bengü

İş adamı Selim Selimoğlu ile 7 Mayıs'ta nişanlanan Bengü'nün, nişan attığı iddia edilmişti.

İş adamı Selim Selimoğlu ile 7 Mayıs'ta nişanlanan ve bu yaz düğün yapmayı planlayan şarkıcı Bengü'nün, genç iş adamı ile nişan attığı iddia edildi.

Bengü'den haklarında çıkan bu iddiaya yalanlama geldi. Instagram hikayesinden bir fotoğraf paylaşan Bengü, fotoğraf üzerine şu notu düştü, "Yakınlarım, sabah birkaç internet sitesinde çıkan "ayrıldılar" haberlerini ilettiler... Allah korusun. Hatta müjdemi bu vesileyle vermiş olayım; biz 29 Ağustos'ta evleniyoruz. Ne olur böyle kötü şakalar yapmayın... Durduk yere bizim ve sevdiklerimizin yüreğini hoplatmayın. Herkese sevgiler."

İşte o paylaşım
İşte o paylaşım
Bengü hakkında

                                    
                                    2 Nisan 1979 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. İzmir'de sahnelenen "Oliver Twist" isimli müzikalde başrol oynadı. İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa'dan şan dersleri aldı. 1998 yılında Müfit Bayşara'nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV'nin organize ettiği Pop Show '98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Akademi İstanbul'da müzik eğitimi aldı. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu'ya vokallik yaptı.2007 de Show TV de Organize edilen Bak Kim Dans Ediyor adlı yarışmada 1. oldu. İlk albümü Hoş Geldin'i Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu prodüktörlüğünde 2000 yılının Temmuz ayında piyasaya çıkardı. 2000 yılından günümüze kadar Korkumdan Ağladım, Korkma Kalbim, Unut Beni, Ağla Kalbim, Gezegen, İki Melek, Kocaman Öpüyorum, Aşkım, Saat 03:00, Haberin Olsun, Yaralı, Saygımdan, Sahici, Feveran, Hodri Meydan ve Sığamıyorum gibi birçok şarkısı hit oldu ve bugüne kadar 7 albüm 5 single olmak üzere 12 proje yayınlayan Bengü, müzik yaşamında yüzlerce adaylığın yanı sıra birçok ödül sığdırmıştır. Adaylıkları arasında 4 Kral TV Video Müzik Ödülleri adaylığı, 2 Balkan Music Awards adaylığı, ödülleri arasında 1 Kral TV ödülü, 1 MÜYAP Müzik Ödülü ve 1 TTNET Müzik ödülü bulunmaktadır.
Bengü hakkında 2 Nisan 1979 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. İzmir'de sahnelenen "Oliver Twist" isimli müzikalde başrol oynadı. İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa'dan şan dersleri aldı. 1998 yılında Müfit Bayşara'nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV'nin organize ettiği Pop Show '98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Akademi İstanbul'da müzik eğitimi aldı. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu'ya vokallik yaptı.2007 de Show TV de Organize edilen Bak Kim Dans Ediyor adlı yarışmada 1. oldu. İlk albümü Hoş Geldin'i Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu prodüktörlüğünde 2000 yılının Temmuz ayında piyasaya çıkardı. 2000 yılından günümüze kadar Korkumdan Ağladım, Korkma Kalbim, Unut Beni, Ağla Kalbim, Gezegen, İki Melek, Kocaman Öpüyorum, Aşkım, Saat 03:00, Haberin Olsun, Yaralı, Saygımdan, Sahici, Feveran, Hodri Meydan ve Sığamıyorum gibi birçok şarkısı hit oldu ve bugüne kadar 7 albüm 5 single olmak üzere 12 proje yayınlayan Bengü, müzik yaşamında yüzlerce adaylığın yanı sıra birçok ödül sığdırmıştır. Adaylıkları arasında 4 Kral TV Video Müzik Ödülleri adaylığı, 2 Balkan Music Awards adaylığı, ödülleri arasında 1 Kral TV ödülü, 1 MÜYAP Müzik Ödülü ve 1 TTNET Müzik ödülü bulunmaktadır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >