Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var!

İnanır
İnanır

Yoğun bakıma alınan usta oyuncu Kadir İnanır'dan haber geldi!

Beyninde pıhtı atması nedeniyle apar topar ameliyata alınan Kadir İnanır'dan haber var. Doktoru, usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Doktoru açıkladı!
Türk sinemasının efsane ismi Kadir İnanır pazar sabahı hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde pıhtı atması tespit edilince acilen ameliyata alınan Kadir İnanır'ın doktoru açıklama yaptı.
Doktoru açıkladı! Türk sinemasının efsane ismi Kadir İnanır pazar sabahı hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde pıhtı atması tespit edilince acilen ameliyata alınan Kadir İnanır'ın doktoru açıklama yaptı.
Yoğun bakımdan çıktı!
Usta oyuncu Kadir İnanır'ın son sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. İnanır'ın doktoru şunları söyledi: "Güzel haberleri sizinle paylaşmak için toplandık. Sabah Kadir Bey'le gayet net ve güzel bir konuşma yaptık. Artık kendisi yoğun bakımda değil. Ayağa da kalktı.''
Yoğun bakımdan çıktı! Usta oyuncu Kadir İnanır'ın son sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. İnanır'ın doktoru şunları söyledi: "Güzel haberleri sizinle paylaşmak için toplandık. Sabah Kadir Bey'le gayet net ve güzel bir konuşma yaptık. Artık kendisi yoğun bakımda değil. Ayağa da kalktı.''
Durumu daha iyi
Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın geçirdiği ameliyatın ardından bir ameliyat daha olacağı öğrenilmişti. İnanır'ın sağlık durumunun şu anda iyi olduğu öğrenildi.
Durumu daha iyi Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın geçirdiği ameliyatın ardından bir ameliyat daha olacağı öğrenilmişti. İnanır'ın sağlık durumunun şu anda iyi olduğu öğrenildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >