Yoksa sen de mi? Ünlü oyuncu paylaştığı o fotoğrafla korkuttu!

Bade
Bade

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla hayranlarını korkuttu!

Oyuncu Bade İşçil, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki zayıflamış görüntüsü ile hayranlarını korkuttu.

Hayranlarını korkuttu!

                                    
                                    Genç oyuncu sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı gören hayranları, ünlü oyuncunun anoreksiya olması konusunda tedirgin oldu.
Hayranlarını korkuttu! Genç oyuncu sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı gören hayranları, ünlü oyuncunun anoreksiya olması konusunda tedirgin oldu.
Takipçilerinin dikkatinden kaçmadı

                                    
                                    Londra’da bulunan dünyaca ünlü Hyde Park’ta çektirdiği fotoğrafında çok zayıfladığı gözlemlenen oyuncunun bu hali, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
Takipçilerinin dikkatinden kaçmadı Londra’da bulunan dünyaca ünlü Hyde Park’ta çektirdiği fotoğrafında çok zayıfladığı gözlemlenen oyuncunun bu hali, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
İşte fotoğrafa gelen yorumlar!
İşte fotoğrafa gelen yorumlar!
"Anoreksiya değilim"
Zayıf görüntüsü nedeniyle anoreksiya hastalığına yakalandığı konuşulan Bade İşçil, "Anoreksiya değilim. Oğlum için sağlıklı olmam gerek, kilom Kuzey Güney dizisindeki gibi” açıklamasında bulundu.
"Anoreksiya değilim" Zayıf görüntüsü nedeniyle anoreksiya hastalığına yakalandığı konuşulan Bade İşçil, "Anoreksiya değilim. Oğlum için sağlıklı olmam gerek, kilom Kuzey Güney dizisindeki gibi” açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >