Yönetmen Tülay Gökçimen'den İsrail destekli paylaşımı beğenen Burcu Esmersoy'a tepki

Tüley Gökçimen-Burcu Esmersoy
Tüley Gökçimen-Burcu Esmersoy

Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne saldırı düzenleyen İsrail'e Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından tepki mesajları yağmaya devam ederken, sunucu Burcu Esmersoy'un beğendiği bir paylaşım dikkat çekti. Yönetmen Tülay Gökçimen, Esmersoy’un İsrail’i desteklediğini öne sürerek bir tepki mesajı paylaştı. Gökçimen, "Müslüman olmayabilirsin ama bu kadar açıkça zalimden katilden yana olmak insanlıktan nasip almamaktır" dedi.

Sunucu ve model Burcu Esmersoy, İsrailli oyuncu Gal Gadot Varsona'nın Davut Yıldızlı ve "İsrail'in yanındayım" ifadelerinin yer aldığı paylaşımı beğendi. Burcu Esmersoy'un bu paylaşımı beğenmesi tepkilere neden olurken en büyük tepki Yönetmen Tülay Gökçimen'den geldi.

"Katilden yana olmak insanlıktan nasibini almamaktır"

Esmersoy'un İsrail'i desteklediğini iddia eden Gökçimen, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Gökçimen şunları söyledi:

"Sunucu Burcu Esmersoy'un beğendiği gönderi! Yanında olduğu İsrail daha dün 1000'e yakın insanı katletti ve katledilenlerin çoğu kadın ve çocuktu. Filistin'i sevmeyebilirsin, Müslüman olmayabilirsin ama bu kadar açıkça zalimden katilden yana olmak insanlıktan nasip almamaktır! Elinde oyuncağı ile katledildi çocuklarımız! Merhamet etmeyebilirsin ama böyle açıktan destek vermek"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >