YouTube’a mesajlaşma özelliği geliyor

YouTube'a mesajlaşma uygulaması geliyor.
YouTube'a mesajlaşma uygulaması geliyor.

YouTube, yenilenme ve gelişme çalışmalarını sürdürüyor. Google’ın en büyük silahlarından biri olan uygulama şimdi de videolar hakkında sohbet edilebilecek bir mesajlaşma sistemi oluşturmak üzere…

Google,YouTube üzerindeki çalışmalarını hızlandırırken bu sefer dikkat kesildiği nokta kullanıcılar için oldukça keyifli bir pencere oluşturacak gibi duruyor. YouTube’da beğendiğiniz bir videoyu arkadaşlarınızla paylaşmanız veya video hakkında görüşlerinizi belirtebilmeniz için tasarlanan mesajlaşma özelliği, uygulamadan ayrılmadan mesajlaşmanıza imkan sağlıyor.

YouTube’un yeni mesajlaşma özelliğini kullanmak ise çok kolay. Video izlendiği anda üst bölümden “paylaş” tuşuna dokunarak rehberinizdeki kişileri seçebilme ve sohbetinize başlama şansına sahip oluyorsunuz. Rehberiniz dışında birini eklemeniz ve sohbetinizin direkt linkini alarak başkalarına gönderebilmeniz de uygulamanın yeni özelliğiyle oldukça basitleşecek. İlk olarak Kanada’da denenen, şimdiyse tüm dünyada kullanılabilir olan özelliğin ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >