YouTube'dan kazandığı para dudak uçuklatıyor!

Banu Berberoğlu
Banu Berberoğlu

YouTuber Banu Berberoğlu'nun aylık kazancını duyanlar şoke oluyor!

Youtube hesabından günlük anlarını takipçileriyle paylaşan Banu Berberoğlu, çok kısa zamanda adını duyurmayı başardı. Sosyal medya fenomeni genç kız, aralık ayında 42 bin TL kazandı.

Sosyal medyanın yeni fenomeni
YouTuber Banu Berberoğlu, hipnoz eden konuşmasıyla sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.
Sosyal medyanın yeni fenomeni YouTuber Banu Berberoğlu, hipnoz eden konuşmasıyla sosyal medyanın yeni fenomeni oldu.
1 ayda 42 bin TL!
Sevdiği makyaj malzemelerini, en çok yediği abur cuburları ve arkadaşı Mehmet'le geçirdiği anlardan kesitleri takipçileriyle paylaşan genç kız, bir ayda 42 bin TL kazandı.
1 ayda 42 bin TL! Sevdiği makyaj malzemelerini, en çok yediği abur cuburları ve arkadaşı Mehmet'le geçirdiği anlardan kesitleri takipçileriyle paylaşan genç kız, bir ayda 42 bin TL kazandı.
"​Şimdi söyleyin hangimiz zavallı"​ 
Sosyal medyada herkes tarafından tanınan Banu Berberoğlu, kendisiyle dalga geçenlere "Siz benimle dalga geçtiniz ama bugün bugün Youtube'dan hesabıma 42 bin TL yattı :)) Şimdi söyleyin hangimiz zavallı" yorumunda bulundu.
"​Şimdi söyleyin hangimiz zavallı"​ Sosyal medyada herkes tarafından tanınan Banu Berberoğlu, kendisiyle dalga geçenlere "Siz benimle dalga geçtiniz ama bugün bugün Youtube'dan hesabıma 42 bin TL yattı :)) Şimdi söyleyin hangimiz zavallı" yorumunda bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >