Yumurtladı sandığı tavuk kuluçkadan kalkınca sahibi gözlerine inanamadı!

Tavuk
Tavuk

Kuluçkaya yattı sandığı tavuğu, sahibini şaşırttı!

Annelik iç güdüsü yalnızca insanlara ait sanıyorsanız yanılıyorsunuz; hayvanlar da insanlar gibi bu duyguya sahip. Onların kuluçka süresinde gösterdikleri hassasiyeti, kimi zaman insanlar da bile görmek mümkün olmuyor.

"Annelik iç güdüsü"

                                    
                                    
                                    Bu tavukların hikayesi de annelik iç güdüsüne örnek olacak türden. Kuluçkaya yattığını düşündüğünüz bu tavukların altında, aslında ne civciv var ne yumurta. 
Anaç tavuk çiftlikteki yeni doğan kedilerin ısınması için üstlerinde oturuyor.
"Annelik iç güdüsü" Bu tavukların hikayesi de annelik iç güdüsüne örnek olacak türden. Kuluçkaya yattığını düşündüğünüz bu tavukların altında, aslında ne civciv var ne yumurta. Anaç tavuk çiftlikteki yeni doğan kedilerin ısınması için üstlerinde oturuyor.
Anne kediye izin verdi

                                    
                                    
                                    Tavuk, en başta yavrulara anne kedinin bile yaklaşmasına izin vermezken bir süre sonra durumun farkına varıp anne kedinin yavrularının yanına gelmesine izin verdi.
Anne kediye izin verdi Tavuk, en başta yavrulara anne kedinin bile yaklaşmasına izin vermezken bir süre sonra durumun farkına varıp anne kedinin yavrularının yanına gelmesine izin verdi.
Örnek davranış 

                                    
                                    
                                    Tavuğun annelik güdüsü, yeni doğan bebeklerini sokaklara, çöp konteynırlarına ve cami avlularına bırakan annelere örnek olacak türden.
Örnek davranış Tavuğun annelik güdüsü, yeni doğan bebeklerini sokaklara, çöp konteynırlarına ve cami avlularına bırakan annelere örnek olacak türden.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >