Yürekleri parçalayan fotoğraf! Yaşlı çifti bu hale getirdiler

Denizli'de darp ve gasp
Denizli'de darp ve gasp

Denizli'de yaşayan Şakir Şengül (80) ve Şadiye Şengül (80) çiftinin evine girip darp ettikten sonra paralarını gasp eden 4 saldırgandan 3'ü yakalanarak gözaltına alındı.

Denizli'nin Çardak ilçesinde yaşayan yaşlı çiftin evine girerek darp ettikten sonra 700 liralarını gasp ettikleri iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Şengül çiftini darp ettiler.
Şengül çiftini darp ettiler.

Çardak Gemiş Mahallesi'nde yaşayan Şakir Şengül (80) ve Şadiye Şengül (80) çifti, evlerine giren 4 saldırgan tarafından darp edildiğini ve evdeki 700 liranın gasp edildiğini belirterek jandarma ile 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Şengül çiftine ilk müdahaleyi yaparken jandarma da çevreyi araştırdı.

Evin yakınında park halindeki otomobili bırakarak kaçan 3 kişiyi tespit eden jandarma ekipleri, şüphelileri gözaltına aldı. Jandarma ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kiralık arabayı bırakıp kaçmaya çalıştılar.
Kiralık arabayı bırakıp kaçmaya çalıştılar.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Şengül çifti, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Gemiş Mahallesi Muhtarı İbrahim Şengül, yaptığı açıklamada, şüphelilerin eve mutfak penceresinden girdiğini belirtti. Şengül, "Yaşlı çift akrabam olur. Dört kişi Denizli'den araba kiralamış. Eve yakın bir yere arabayı park etmiş. Eve mutfak penceresini tornavidayla açıp girmişler. İki kişi yatak odasına yönelmiş, birisi kapıda birisi de arabada beklemiş. Çelik kasayı açmaları için yaşlı çifti darp etmişler. Ama anahtar çıkmayınca amcamın cebindeki parayı alıp kaçmışlar." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >