Yusuf Güney'den Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması: Gittiğin yeri hakedeceksin

Yusuf Güney, sık sık askerlerle bir araya geliyor.
Yusuf Güney, sık sık askerlerle bir araya geliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'lılarla çıkan çatışmada hayatını kaybeden sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın Ankara'nın Çubuk ilçesindeki Akkuzu mahallesinde düzenlenen cenaze töreninde bir grubun saldırısına uğramıştı. Şiddeti kınadığını lakin şehit ailesinin acısı olduğunu belirten şarkıcı Yusuf Güney, askerlere olan yakınlığı ve desteği ile biliniyor. Güney, sosyal medya hesabından, ''Gittiğin yere dikkat edeceksin, hakedeceksin. Siz hiç şehit cenazesine gittiniz mi?'' açıklamasını yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'un Akkuzulu Mahallesi'nde dün katıldığı şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze töreninde saldırıya uğradı. Bu saldırının ardından sanatçılarda sessiz kalmadı. Birçok isim sosyal medya hesabından açıklama yaparak düşüncelerini dile getirdi. Bunlardan birisi de şarkıcı Yusuf Güney oldu.

Güney: Gittiğin yeri hakedeceksin

Terörü lanetlediğini söyleyen şarkıcı Yusuf Güney şehit ailesinin acısı olduğunu belirterek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Terörü ve tüm yardım yatakçılarını şiddetle kınıyor ve lanet okuyoruz. İnsanlığa yaratılan her varlığa yapılan şiddeti de kınıyoruz. Bu paylaşımım da ki mesaj terörü lanetlemeye gelince susan ama şiddete gelince klavye delikanlılığı yapan zati muhteremleredir."

Konser vermişti

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in Şırnak'ta verdiği konserle Komando Tugay Komutanlığındaki askerler ve vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

iKato Dağı'ndayken ünlü şarkıcı Yusuf Güney ile görüşen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Güney'den konser sözü almıştı. Bugün Şırnak'a gelen sanatçı Yusuf Güney önce Akçay 6'ıncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığındaki askerlere ardından da Şırnak Merkez Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığındaki askerlere ve Şırnaklı vatandaşlara konser verdi.

Yusuf Güney, askerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmemişti.
Yusuf Güney, askerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmemişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >