Zabıtaya nazik hitabıyla duygulandıran 'Burhan Amca' hastaneye kaldırıldı

Burhan Kılıçkını
Burhan Kılıçkını

Ordu'da koronavirüsle mücadele kapsamında ikametinden çıkması kısıtlanan ve zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere evine gelen zabıta ekiplerine kullandığı üslupla dikkati çeken 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, ayak bileğindeki yaranın kanaması durdurulamayınca hastaneye kaldırıldı.

Ordu'da zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere evine gelen zabıta ekiplerine yaptığı naif konuşmasıyla dikkati çeken 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, ayak bileğindeki yaranın kanamasının durdurulamaması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Komşularından yardım istedi

Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde yalnız yaşayan ve şeker hastası olduğu öğrenilen Burhan Kılıçkını'nın bir süre önce ayak bileğinde oluşan yarası kanamaya başladı. Kendi imkanlarıyla kanamayı durduramayan Burhan Kılıçkını, komşularından yardım istedi.

Burhan Amca sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı -AA
Burhan Amca sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı -AA

Hastaneye kaldırıldı

Eve gelen komşularının da kanamayı durduramaması üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra eve gelen ekipler Burhan Kılıçkını'na ilk müdahaleyi burada yaptı. Burhan Kılıçkını daha sonra Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kılıçkını'nın hastanede yapılan müdahalenin ardından plastik cerrahına sevk edildiği öğrenildi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >