Zafer Algöz: O film 17 milyon gişe yapsa da oynamam

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz.
Cem Yılmaz ve Zafer Algöz.

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, vizyona giren Recep İvedik hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Zafer Algöz çıkarttığı 'Haşırt Dı Bilekbord' isimli kitabının tanımını gerçekleştirdi. Kitabını ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Algöz, Recep İvedik'te rol alamayacağını açıkladı.
"Cem bana bozulmaz"

                                    "Recep İvedik'te oynasan Cem Yılmaz sana bozulur muydu?" sorusuna Algöz, “Recep İvedik'te oynasam, Cem bana bozulmaz. Bizim ayrı ayrı yaptığımız projelerde var. Ama teklif gelse ben Recep İvedik'te oynamam zaten. İsterse gişede 17 milyon yapsın, benim ilgimi çekmiyor. Türkiye'de Recep İvedik gibi bir karakter olduğuna inanmıyorum. Şahan kardeşim sözlerime alınmasın, benim sözlerim onun şahsına değil, Recep İvedik karakterine" dedi.
"Cem bana bozulmaz" "Recep İvedik'te oynasan Cem Yılmaz sana bozulur muydu?" sorusuna Algöz, “Recep İvedik'te oynasam, Cem bana bozulmaz. Bizim ayrı ayrı yaptığımız projelerde var. Ama teklif gelse ben Recep İvedik'te oynamam zaten. İsterse gişede 17 milyon yapsın, benim ilgimi çekmiyor. Türkiye'de Recep İvedik gibi bir karakter olduğuna inanmıyorum. Şahan kardeşim sözlerime alınmasın, benim sözlerim onun şahsına değil, Recep İvedik karakterine" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >