Zehir tacirlerine ağır darbe

Narkotik
Narkotik

İstanbul, Sakarya, İzmir, Aksaray,Yalova ve Fethiye'de zehir tacirlerine narkotik operasyonu yapıldı. Yapılan operasyonla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Narkotik polisinden eş zamanlı operasyon

İstanbul Narkotik polisi Kağıthane’de özel harekat polislerinin de desteğiyle çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis helikopterinin de katıldığı operasyonda bazı dairelere kapıları koçbaşlarıyla kırılarak girilirken, “K-9” diye tabir edilen narkotik köpeklerinin araması sonucu çok miktarda uyuşturucu madde ele geçilirken, ruhsatsız bazı tabancalara el koyularak 8 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de operasyon

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 650 kök Hint keneviri ile 11 kilo 715 gram esrar ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ödemiş ilçesindeki ormanlık araziye kenevir bitkisi ekildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Sakarya'da "Şafak 54" operasyonu

Sakarya'da helikopter destekli düzenlenen operasyonda 37 kişi yakalandı, bir miktar uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştığı bir grubu takibe aldı. Toplanan delillerin ardından harekete geçen ekipler, 150 polisle 11 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi

Evlerde yapılan aramada, 1 kilo 560 gram esrar, 12 gram bonzai, 145 adet uyuşturucu hap, 3 gram eroin, 2 adet hassas terazi ile 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Fethiye’de uyuşturucu operasyonu

Muğla’nın Fethiye İlçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.Fethiye’nin Yeni Mahalle’de bulunan mezarlık ve çevresinde uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde ihbar alan Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Muğla Kom Şube Müdürlüğü ve Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri mezarlık içinde uyuşturucu operasyonu düzenledi. Şahin.M (28) ve Can.K (21) isimli şahısların uyuşturucumaddeleri mezarlık içine sakladığını tespit eden polis ekipleri mezarlık ve çevresinde narkotik köpeği ile arama çalışması yaptı.

Yalova’da metruk binalara uyuşturucu baskını

Yalova Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları hız kesmiyor. Dedektör köpeklerin ve 200 polisin katıldığı operasyonda metruk binalarda tespit edilen şahıslar kontrol edildi.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >