Zeki Müren ölümünün 20. yılında unutulmadı

‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren ölümünün 20. yılında yapılan bir etkinlikle anıldı.

Bursa Osmangazi Belediyesi, Zeki Müren'in 20. ölüm yıldönümü nedeniyle anma gecesi düzenledi.
Unutulmaz şarkıları seslendirildi
Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Aşkın Nur Yengi ve Bekir Ünlüataer, Zeki Müren'in unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
Unutulmaz şarkıları seslendirildi Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Aşkın Nur Yengi ve Bekir Ünlüataer, Zeki Müren'in unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
‘Müstesna bir ses’
Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen organizasyona katılan Aşkın Nur Yengi “Zeki Müren çok müstesna bir şarkıcı. Üzerine gelebilecek pek ses yok gibi hissediyorum. Çünkü o, kendine has bir yorumcuydu. Kelimeleri tane tane söylemesiyle, sesinin ahengiyle bambaşkaydı. Tabi ki, gönül tüm sanatçılarımızın ve şarkılarının nice yıllar anılmasını ister. Onun hepimizin bildiği çok önemli şarkıları var. İstedik ki bu gece hep beraber o şarkıları söyleyelim" dedi.
‘Müstesna bir ses’ Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen organizasyona katılan Aşkın Nur Yengi “Zeki Müren çok müstesna bir şarkıcı. Üzerine gelebilecek pek ses yok gibi hissediyorum. Çünkü o, kendine has bir yorumcuydu. Kelimeleri tane tane söylemesiyle, sesinin ahengiyle bambaşkaydı. Tabi ki, gönül tüm sanatçılarımızın ve şarkılarının nice yıllar anılmasını ister. Onun hepimizin bildiği çok önemli şarkıları var. İstedik ki bu gece hep beraber o şarkıları söyleyelim" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >