Zeynep Kırşan'dan duygulandıran paylaşım! O kareyi sosyal medyadan paylaştı

zeynep kırşan
zeynep kırşan

Ünlü oyuncu Zeynep Kırşan, eşi Alp Kırşan ile olan fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü oyuncu Zeynep Kırşan'dan duygusal paylaşım. Kırşan, oyuncu ve sunucu eşi Alp Kırşan ile olan evlilik yıl dönümlerini duygusal bir paylaşım ile kutladı.

"Karşıma çıktığın, aklıma düştüğün, kalbime deydiğin güne şükür"
Evliliklerinin 3. yılını kutlayan Kırşan, düğün fotoğraflarını paylaştığı gönderinin altına şöyle yazdı:"Daha nice senelere yol arkadaşım... Karşıma çıktığın, aklıma düştüğün, kalbime değdiğin güne şükür...  İyi ki varsın. Günümüz kutlu olsun. 13.12.2014"
"Karşıma çıktığın, aklıma düştüğün, kalbime deydiğin güne şükür" Evliliklerinin 3. yılını kutlayan Kırşan, düğün fotoğraflarını paylaştığı gönderinin altına şöyle yazdı:"Daha nice senelere yol arkadaşım... Karşıma çıktığın, aklıma düştüğün, kalbime değdiğin güne şükür... İyi ki varsın. Günümüz kutlu olsun. 13.12.2014"
Kırşan'dan yanıt gecikmedi
Alp Kırşan ise eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalamayarak şu yanıtı verdi: "Nice birlikte sağlıklı mutlu yıllara aşkım, sen benim en kıymetlim, en büyük desteğim, arkamdaki koca dağımsın, Allah varlığını eksik etmesin, seni çok seviyorum canım"
Kırşan'dan yanıt gecikmedi Alp Kırşan ise eşinin bu paylaşımına kayıtsız kalamayarak şu yanıtı verdi: "Nice birlikte sağlıklı mutlu yıllara aşkım, sen benim en kıymetlim, en büyük desteğim, arkamdaki koca dağımsın, Allah varlığını eksik etmesin, seni çok seviyorum canım"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >