Zirvenin sahibi Söz mü Çukur mu? Pazartesi akşamının reyting sonuçları açıklandı

Zirvenin sahibi Söz mü Çukur mu? Pazartesi akşamının reyting sonuçları açıklandı
Zirvenin sahibi Söz mü Çukur mu? Pazartesi akşamının reyting sonuçları açıklandı

Söz ve Çukur'un kıyasıya rekabet ettiği reyting yarışında kazanan belli oldu.

Pazartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Söz ve Çukur'un yarıştığı akşamda kazanan hem Söz hem de Çukur oldu.

AB grubunda 9'a yaklaşan reytingi ile zirveye yerleşen Çukur'un gerisinde kalan Söz, aldığı reyting ile henüz sezon sonunda başlayan Yasak Elma dizisinin bile 3 sıra gerisinde kaldı.

Total grubu reyting sonuçları
Total grubu reyting sonuçlarında birincilik Söz'ün oldu. 7.44 reyting alan diziyi, 6.33 reyting ile Çukur takip etti. Çukur ve Söz'ü tahtından edeceği iddia edilen Yasak Elma, 5.80 reyting ile Survivor'un da gerisinde kalarak ancak dördüncü olabildi. Kanal D'nin sezon başından beri devam eden dizisi Siyah Beyaz Aşk ise günü onuncu tamamlayabildi.
Total grubu reyting sonuçları Total grubu reyting sonuçlarında birincilik Söz'ün oldu. 7.44 reyting alan diziyi, 6.33 reyting ile Çukur takip etti. Çukur ve Söz'ü tahtından edeceği iddia edilen Yasak Elma, 5.80 reyting ile Survivor'un da gerisinde kalarak ancak dördüncü olabildi. Kanal D'nin sezon başından beri devam eden dizisi Siyah Beyaz Aşk ise günü onuncu tamamlayabildi.
AB grubu reyting sonuçları 
AB grubunda reyting sonuçları oldukça yüksek geldi. Çukur, birinciliğe 8.49'luk reyting ile ulaştı. Yasak Elma, Söz'ü beşinciliğe iterek 6.70'lik reytinge ulaştı ve günü ikinci kapattı. Söz, 4.88 reyting ile ancak beşinci olabildi. Gündüz kuşağı yayınlarında birincilik, Çukur'un özetine yaklaşan reyting puanı ile Yemekteyiz'in oldu.
AB grubu reyting sonuçları AB grubunda reyting sonuçları oldukça yüksek geldi. Çukur, birinciliğe 8.49'luk reyting ile ulaştı. Yasak Elma, Söz'ü beşinciliğe iterek 6.70'lik reytinge ulaştı ve günü ikinci kapattı. Söz, 4.88 reyting ile ancak beşinci olabildi. Gündüz kuşağı yayınlarında birincilik, Çukur'un özetine yaklaşan reyting puanı ile Yemekteyiz'in oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >