"Zor şartlarda tam bir Survivor olmaya çalıştım" Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte o isim!

Survivor
Survivor

Ünlüler takımından elemeye kalan Sema, Sabriye ve Şahika Survivor adasında kalmak için SMS sonuçlarını bekledi.

Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Şahika, Survivor 2017'nin 14. haftasında elendi.

Ödülü ünlüler kazandı

                                    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın aileleriyle mesajlaşma hakkına sahip olacağı yarışmayı, ünlüler takımı kazandı.
Ödülü ünlüler kazandı Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın aileleriyle mesajlaşma hakkına sahip olacağı yarışmayı, ünlüler takımı kazandı.
Sema birinci oldu!

                                    Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün kahve ve ikişer dilim kakaolu kek olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Serhat oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Sabriye oldu.
Sema birinci oldu! Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün kahve ve ikişer dilim kakaolu kek olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Serhat oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Sabriye oldu.
Perşembe günü ceza oyunu oynanacak

                                    Veda konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, perşembe günü ise ceza oyunu oynanacağını açıkladı. Ilıcalı, "Bu oyunu kaybeden takım iki dokunulmazlık oyununa -1 mağlup başlayacak" dedi.
Perşembe günü ceza oyunu oynanacak Veda konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, perşembe günü ise ceza oyunu oynanacağını açıkladı. Ilıcalı, "Bu oyunu kaybeden takım iki dokunulmazlık oyununa -1 mağlup başlayacak" dedi.
Şahika elendi

                                    Veda konseyinde Sema, Sabriye ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Şahika Survivor'dan elendi.
Şahika elendi Veda konseyinde Sema, Sabriye ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Şahika Survivor'dan elendi.
" Zor şartlarda tam bir Survivor olmaya çalıştım"

                                    Survivor'dan elenen Şahika karar sonrası şunları söyledi: "Hepimizin zor günleri olmuştur. Bugünde öyle bir gün. Böylesi hayırlıymış benim için. Survivor'ı dibine kadar yaşamaya çalıştım. Yıllardır buraya gelmek istedim. Zor bir dönemimde geldim. Zor şartlarda tam bir Survivor olmaya çalıştım. Umarım güzel bir iz bırakmış ve beni yetiştirenlere layık olabilmişimdir. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Beni şimdiye kadar destekleyen herkese teşekkürler."
" Zor şartlarda tam bir Survivor olmaya çalıştım" Survivor'dan elenen Şahika karar sonrası şunları söyledi: "Hepimizin zor günleri olmuştur. Bugünde öyle bir gün. Böylesi hayırlıymış benim için. Survivor'ı dibine kadar yaşamaya çalıştım. Yıllardır buraya gelmek istedim. Zor bir dönemimde geldim. Zor şartlarda tam bir Survivor olmaya çalıştım. Umarım güzel bir iz bırakmış ve beni yetiştirenlere layık olabilmişimdir. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Beni şimdiye kadar destekleyen herkese teşekkürler."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >