Çocuğunuzu bu yapım şirketinden uzak tutun

Disney
Disney

Disney şirket başkanı Karey Burke, iki eşcinsel çocuğun annesi olduğunu ve Disney projelerinde karakterlerin en az yüzde 50'sinin eşcinsel olacağını söylemişti.

Disney+'ın Işıkyılı (Lightyear) adıyla çıkardığı eşcinsel içerikli çizgi film, Karey Burke'ün sözlerinin abartılı olmadığını gösterdi.

Gelişim dönemindeki çocuğun izlediği çizgi filmin baş kahramanları eşcinsel olursa çocuk üzerinde nasıl bir etki oluşturur?

Cevabı basit. Çizgi filmdeki karakteri rol model alan ve ona benzemeye çalışan çocuk kısa sürede cinsel kimliğini unutur.

Sözde 7 yaş ve üstü çocuklar için üretilen bu çizgi film 14 ülkede yasaklandı.

Çünkü gizliden gizliye değil gayet açık bir şekilde eşcinselliği normal gösteriyor ve özendiriyor.

Çocuklara karşı bilinçli yapılan bu saldırı, 2 Eylül'de Türkiye'de vizyona girecekti.

Bir vatandaşın CİMER'den yaptığı şikayeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın incelemesiyle "Genel ahlak ile küçüklerin ve gençlerin ruh sağlığının korunması, insan onuruna uygunluk" ilkelerine aykırı olduğu için Işıkyılı adlı bilinç saldırısı yasaklandı.

Devletimiz halkın haklı tepkisini göz önünde bulundurdu. Bir sanat içeriğiymiş gibi üretilen ve çocukları hedefe koyan bu sapkın çalışma çok şükür ki yasaklandı... Ancak Disney+, Netflix ve Youtube Kids gibi platformlarda çocuklara yönelik bu saldırılar devam ediyor.

Hedef kitleleri neden çocuklar hiç düşündünüz mü? Nesli en temelden ifsat etmek istiyorlar. İnsanlığın temeline dinamit yerleştirmekten farksız bu.

Bu nedenle çocuklarınıza göz kulak olun. Onlara eğriyi doğruyu siz öğretin. Zira ellerindeki o cihazlarla doğruyu yanlış, yanlışı doğru diye öğrenmeleri kaçınılmaz son gibi görünüyor...