İstanbul'un en iyi burgeri: Grungy Nişantaşı!

İstanbul'un en iyi burgeri: Grungy Nişantaşı! ​
İstanbul'un en iyi burgeri: Grungy Nişantaşı! ​

2018'den bu yana İstanbul'un en iyi hamburgeri olarak nitelendirdiğim Grungy'i bugün sizlerle paylaşma vakti. Nişantaşı'nda Hüsrev Gerede Caddesi'nde minicik bir dükkanda hizmet veren Grungy, şimdiye kadar favoriniz olan tüm burgercilerin pabucunu dama attırabilir. Kapısından adım attığınız ve atmosferini gördüğünüz andan itibaren adının neden Grungy olduğunu anlayacağınız bu mekanı yakından tanımaya hazır mısınız?

İyi bir hamburgerde dikkat ettiğim ilk husus her daim hamburger ekmeği. Grungy'nin gönlümde bu denli yer edinmesinin ilk sebeplerinden biri de şüphesiz ki kusursuz olarak adlandırabileceğim hamburger ekmeği. Her daim tercihim olan basic burgerı hamburgere dair tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilecek lezzette olsa da, 'benim aram acıyla oldukça iyidir' diyenler için müthiş bir önerim daha var: Chipotle cheeseburger. Chipotle sosla taçlandırılmış chipotle cheeseburger'in tadı öyle güzel ki. Acı eşiğinizi test etmek isterseniz tercihinizi mutlaka chipotle cheeseburger'den yana kullanmanızı öneririm.

Bence Grungy'nin yalnızca hamburgeri de değil, patates kızartmaları da dillere destan. Trüflü, cajun baharatlı ya da sade. Hangisini seçerseniz seçin pişman olmayacağınıza eminim. Yalnızca bir kez bile bu deneyimi yaşadıktan sonra sadece Nişantaşı'na yolunuz düştüğü vakiterde değil sıklıkla buraya uğramak için yolunuzu Nişantaşı'na düşüreceğiniz Grungy'i şimdiden favorileriniz arasına kaydetmeyi unutmayın!