İstanbul'un kalbinde esen rüzgar: 5 adımda Maslak!

Maslak'ın en popüler mekanları
Maslak'ın en popüler mekanları

İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olan Maslak, şehrin nabzını tutan ve enerji dolu yaşam tarzına ev sahipliği yapan bir cennet. Bu yazımda gökdelenler, plazalar ve yoğun iş temposunun içerisinde açığa çıkan popüler mekanlarıyla da son yıllarda adından sıkça söz ettiren Maslak'ın parıltılı dünyasında keşfedilmeyi bekleyen o mekanlara hep birlikte göz atalım mı?

İÇİNDEKİLER

YMRT

Açılımı ‘You Must Remember This’ olan ve ‘çiftlikten masalara’ sloganıyla Maslak'ın en popüler mekanları arasına girmeyi başaran YMRT Garden, Maslak'ta lezzet tutkunlarının gözdelerinden. Bu benzersiz mekan kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği Maslak taraflarında mekan arayışında olanlara mükemmel bir alternarif sunuyor.

Adresi: Maslak, Bilim Sk. No:5, Sarıyer / İstanbul

Markus Prime Ribs Society

Maslak Oto Sanayi'nin karmaşasından uzaklaşın ve sıra dışı bir gastronomik yolculuğa çıkın. İşte Markus Prime Ribs Society bunun için Maslak'ın en ideal mekanlarından biri. Burada sadece tat duyularınızı değil, aynı zamanda gözlerinizi ve ruhunuzu da şımartmaya hazır olun.

Adresi: Maslak, Atatürk Oto Sanayi, 3. Sok, No: 42, Sarıyer / İstanbul

Gram

2015 yılında Orjin Plaza'nın içinde kapılarını aralayan Gram, kahvaltı ile başladığı menüsünü soğuk büfe, ana yemekler ve pastane seçenekleriyle renklendirerek zenginleştirmiş bir mekan. Mevsimsel çeşitliliğe odaklanan değişken menüsüyle öne çıkan Gram, bu özelliği sayesinde müdavimlerini sürekli şaşırtıyor. Sağlıklı beslenmeyi ve zengin tatları bir araya getiren Gram, günün her anında kaliteli sunumlarıyla konuklarına keyifli bir deneyim sunuyor.

Adresi: Orjin Binası, Eski Büyükdere Cd., 34485 Sarıyer / İstanbul

La Pianta Cafe

Maslak'ta oldukça popüler olan ve yerel çalışanların sıkça tercih ettiği mekanlardan biri olan 42 Maslak, çeşitli seçenekleri ile dikkat çekiyor. Bu mekanların ilki olan La Pianta Cafe, kendisini İtalyan mutfağına adamış bir restoran olarak karşımıza çıkıyor. Eğer İtalyan lezzetlerine siz de benim kadar seviyorsanız burada pizza, makarna, salata, tatlı gibi birçok özel İtalyan içeriğini keyifle deneyebilirsiniz. La Pianta Cafe, 42 Maslak içinde benzersiz bir lezzet deneyimi sunan, İtalyan mutfağına özgü bir adres olarak biliniyor.

Adresi: 42 Maslak AVM, Havuzbaşı Ofis 1.Blok, D:3 Sarıyer / İstanbul

Yakuza

Maslak sınırları içerisinde, 42 Maslak'ta farklı bir lezzet yolculuğuna çıkmak isteyenler için Yakuza biçilmiş kaftan. Eğer Uzak Doğu mutfağı sizi cezb ediyor ve bu lezzetleri keşfetmeyi seviyorsanız, kesinlikle bu mekanı not almalısınız. Yakuza, Maslak'ta Japon tatlarından başlayarak Uzak Doğu mutfağının zengin çeşitliliğini menüsünde bir araya getiren özel bir mekan.

Adresi: Maslak, Ahi Evren Cad. 42 Maslak B blok No: 6, Sarıyer / İstanbul