Jumbo, Michelin Rehberi'ne sponsor oldu!

​Jumbo, Michelin Rehberi'ne sponsor oldu!
​Jumbo, Michelin Rehberi'ne sponsor oldu!

Jumbo, artık gastronomi dünyasının en prestijli rehberlerinden biri olan Michelin Rehberi'nin sponsorlarından. Tam bir yıl önce ilk olarak İstanbul'un en gözde mekanlarının hızlı bir giriş yaptığı Michelin Rehberi'ne bu yaz ülkemizin en popüler lokasyonlarından Bodrum ve İzmir'de katılmıştı.

Ülkemizin farklı lokasyonlarında son yıllarda ünü dünyaya yayılmaya başlamış restoranları sayısı git gide artarken ülkemizin başarılı temsilcilerinden biri olan Jumbo, gastronomi dünyasının en prestijli rehberi Michelin'e sponsor oldu. Jumbo Genel Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, Michelin Rehberi’ne verdikleri destekle amaçlarının ülkemizin gastronomi dünyasında adının daha fazla duyurulması olduğuna vurgu yaparak, gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini açıkladı.

Tavukçuoğlu bu sponsorluğun temel amacını ise “Michelin ile yaptığımız bu güç birliği sayesinde, Türk restonlarının dünya çapında tanınmasına katkıda bulunduğumuz için gururluyuz” sözleriyle özetledi.

Gastronomi ile ilgili her alanda marka olarak var olmak istediklerini vurgulayan Tavukçuoğlu 'gastronomi ile ilgili her türlü seçkin işte biz de Jumbo olarak var olacağız. Michelin ile güç birliği yaparak, Türk mutfağının dünya çapında daha fazla tanınmasına katkıda bulunmak, bizim için gurur verici bir adım.' sözleriyle de Jumbo ve Michelin Rehberi iş birliğini resmen duyurmuş oldu.