Kapısındaki sıra hiç azalmıyor!

Ondo Dürüm
Ondo Dürüm

İstanbul'da gerçek bir kebap yemek isteyenler için enfes bir önerim var. İstanbul'un en iyi kebapçıları dendiği vakit akla gelen çok bilindik tüm mekanları es geçerek sizi Alibeyköy'e, Ondo Kebap'a davet ediyorum. Yalnızca kebap çeşitleriyle de değil içli köftesinden, közde soğanına kendinizi gerçek bir lezzet şöleninde bulmak isterseniz rotayı Ondo Kebap'a çevirebilirsiniz.

İÇİNDEKİLER

Etlerinin lezzeti tartışmaya kapalı olsa da, közlenmiş soğanının tadını hiçbir yerde bulamadığım Ondo açıldığı ilk zamanlardan bu yana İstanbul'daki en favori adreslerimden biri. Alibeyköy'e yolunuz düşmese dahi iyi bir kebap yiyerek kendinizi şımartmak istediğiniz anlarda lk tercihlerinizden biri olabilecek kadar başarılı bulduğum Ondo'nun en sevdiğim yanlarından biri de keyifli bir aile işletmesi olması.

Kapısındaki kuyruk her daim güncel olsa da, çok fazla beklemeden kendinize bir masa bularak lezzet şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

Buraya kadar gidersek mutlaka yememiz gereken bir şey var mı diye soranlar için de önerilerimi sıralayayım. Ciğer şiş, içli köfte ve çöp şiş bana göre Ondo'nun en ama en başarılı lezzetlerinden. Tabii siz zengin mi zengin menüyü açın ve kendi damak tadınıza uyan o lezzeti hiç tereddüt etmeden sipariş edin.