Şimdi balık zamanı!

Tuzla Balıkçısı
Tuzla Balıkçısı

İstanbul sınırları içerisinde hem yediğiniz balığın hem de yanında gelen mezelerin tadını uzun bir süre unutamayacağınız iyi bir balıkçı önerisi istiyorsanız doğru adrestesiniz. Ailecek gidebileceğiniz, keyifli vakit geçirebileceğiniz ve nihayet şehirde de iyi balığın tadına doyabileceğiniz, alkolsüz olması sebebiyle de genellikle aileler tarafından sıklıkla tercih edilen bir lezzet durağı olan Tuzla Balıkçısı'nı bu yazımla beraber daha yakından tanımaya var mısınız?

Tuzla Balıkçısı, adını semtinden, ilhamını denizden alan bir mekan. Buraya adım attığınız andan itibaren taptaze deniz ürünlerinin kokusu sizi karşılıyor ve kendinizi denizin kucağında bir yolculukta gibi hissediyorsunuz. Sevenlerinin lezzetli menüsünden çok vazgeçemediği şey olan u huzurlu atmosfere gelin bu yazımda hep beraber daha yakından bakalım.

Tuzla Balıkçısı'nın müdavimleri birbirinden nefis balıkların yanında buraya asıl mezeleri için geldiklerini söyleseler de burada yiyeceğiniz herhangi bir balığın ve mezenin sizi hayal kırıklığına uğratma ihtimali oldukça düşük. Kapıdan girer girmez güler yüzlü çalışanları sayesinde kendinizi evinizde hissetme ihtimalinizin son derece yüksek olduğu Tuzla Balıkçısı'nda yer bulmak özellikle de hafta sonları kimileri için bir eziyete dönüşse de, balık severler ve Tuzla Balıkçısı müdavimleri için bu durum bile rotayı Tuzla'ya çevirmeye engel olmamalı.

Farklı balık çeşitleri denemekten hoşlansa da hayal kırıklığına uğramaktan korktuğu için sürekli bildiği balık çeşitlerini tercih edenler için Tuzla Balıkçısı tüm balık çeşitlerinde yakaladığı lezzet kıstasıyla da yeniliklerin adresi. Yalnız balıklarıyla ve mezeleriyle değil ağızda dağlan mısır ekmeğiyle de kendinizi günübirlik bir Karadeniz turunda hissetmenizi sağlayacak Tuzla Balıkçısı sadece alkolsüz olması sebebiyle değil, birçok mekanın aksine hala makul seviyelerde tutmaya çalıştığı fiyatlarıyla da ailelerin tercihi.