Yine aylardan kasım

Beşiktaş, tıpkı Galatasaray derbisinde olduğu gibi yine çok doğru bir oyun planıyla başladı Fenerbahçe maçına. İlk 25 dakikada rakibe pozisyon vermeden 2-0 öne geçince normal şartlarda farka gidecek momentum vardı. Fakat söz konusu Beşiktaş olunca şartlar normal olmuyor.
Orkun Kökçü ile Sergen Yalçın’ın gördüğü amatörce kırmızı kartlar ve akabinde gelen Fenerbahçe golü, momentumu Fenerbahçe’ye geçirdi. Yine de bir takımın 10 kişi kalınca bu kadar oyundan düşmesi kabul edilemez.
Galatasaray da Beşiktaş karşısında üstelik gerideyken eksik kalmıştı ama oyundan düşmemiş, tam tersi oyunu geri almıştı.
Beşiktaş oyundan öyle bir düştü ki sanki 1 değil 2 kırmızı kart görmüş gibiydi. Bu nedenle 2-1 öndeyken bile puan alabilecek hissi vermedi.
Sonuç olarak amatörce kırmızı kartlar ve amatörce bireysel hatalarla Beşiktaş elindeki maçı rakibine verdi ve yine kasımda havlu attı.
Şanssız mı, yapamıyor mu?
Sergen Yalçın performansıyla birçok kişiyi yanılttı. Şanssız mı, yoksa yine yapamıyor mu? Öne geçilen ve rakibin eksildiği Galatasaray derbisini kazanamamak, yine öne geçilen Gençlerbirliği maçını 2 dakikada vermek, 2-0 öne geçilen Fenerbahçe derbisini basit kırmızı kartlar ve bireysel hatalarla kaybetmek…
- Şanssızlık, kırılganlık, konsantrasyon eksikliği, tecrübesizlik, beceriksizlik, yeteneksizlik… Adına ne derseniz deyin. Bunu düzeltmesi gereken kişi Sergen Yalçın. Fakat kendisi bu motivasyona sahip mi? Hiç sanmıyorum.