MZTBugüne kadar sınavlarda verilmiş en komik cevaplar

Bugüne kadar sınavlarda verilmiş en komik cevaplar

Bugüne kadar sınavlarda verilmiş en komik cevaplar
Bugüne kadar sınavlarda verilmiş en komik cevaplar

Yüzlerce sınava girmiş bir nesil olarak, girdiğimiz sınavlarda kimi zaman doğru kimi zaman yanlış cevaplar verdik. Peki ya en komik cevaplarımız? İşte bu içerikte sınavlarda verilmiş en komik cevapları derledik.

Peki ya sizin verdiğiniz en komik cevap neydi?

1. İngilizce dersi
İngilizce dersi

Soru: Aşağıdaki İngilizce kelimelerin Türkçe karşılıklarını yazınız.

Kelime: Tool

Türkçesi: Alet

Kopya çeken öğrencinin cevabı: Atlet

2. Türkçe dersi
Türkçe dersi

Çimlere uzanmış

Gökyünü izliyor

İçinde bir huzursuzluk

Soru: Devam eden şiire bir başlık yazınız.

Cevap: Islak çimlere uzanmış adamın birikmiş gazı...

3. Trafik dersi
Trafik dersi

Soru: Gece trafiğe yaya olarak çıkarken nasıl kıyafetler giymeliyiz?

Cevap: Çok şık ve güzel giyinmeliyiz.

4. Sağlık dersi 2
Sağlık dersi 2

Soru: Böbreklerimizi nasıl korumalıyız?

Cevap: İnşaatın altından geçerken ellerimizi böbreklerin üzerine koyarak.

5. Sağlık bilgisi dersi
Sağlık bilgisi dersi

Soru: Tansiyon hangi durumlarda ölçülemez?

Cevap: Kolun olmadığı durumlarda.

6. Fizik dersi
Fizik dersi

Soru: Bir devreye güç kaynağı çiziniz.

Cevap: Bir koşu bandı ve üzerinde koşan bir fareden oluşan basit güç kaynağı.

7. Coğrafya dersi
Coğrafya dersi

Soru: Marmara bölgesinin bitki örtüsünü yazınız.

Cevap: Bitki örtüsü yoktur, masa örtüsü vardır.

8. Tarih dersi
Tarih dersi

Soru: Birinci Dünya Savaşı'nda  Ruslar Karadeniz bölgesini ele geçirseydi sonuçları ne olurdu?

Cevap: Arshavin Giresunspor'da oynardı.

9. Fen bilgisi dersi
Fen bilgisi dersi

Soru: Kurbağaların dolaşım sistemi nasıldır?

Cevap: Zıplayarak dolaşırlar.

10. Biyoloji dersi
Biyoloji dersi

Soru: Hücrenin enerji üretim sitemini yazınız.

Cevap: Hücrenin enerji üretim sitemini.

11. Bilgisayar dersi
Bilgisayar dersi

Soru: Bilgisayarın çalışma prensibini kısaca açıklayınız.

Cevap:Bilgisayarın çalışma prensibi kısaca açıklanamaz.

YORUMUNUZU YAZIN, SORUNUZU SORUN
{{ entity.comments.quantity }} KİŞİ YORUM YAZDI
İLK YORUM YAZAN SİZ OLUN
YUKARI DÖNÜN

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz