Başınızdaki saç miktarınca sertifikanız olmadıktan sonra...

Günde belki binlerce defa sertifikalı eğitim veren kurumların reklamlarına rastlıyoruz. Eğitim sonunda verdikleri kâğıtlarla bize ‘bir şey’ olmayı vaat ediyorlar.
Günde belki binlerce defa sertifikalı eğitim veren kurumların reklamlarına rastlıyoruz. Eğitim sonunda verdikleri kâğıtlarla bize ‘bir şey’ olmayı vaat ediyorlar.

İş hayatında tecrübemiz yok ama eğitimden eğitime gidecek vaktimiz de yok diye üzülmeyin, sertifikalar ayağınıza geldi! İhtiyacınız olan tek şey internet bağlantılı bir bilgisayar ve tabii ki limitsiz bir kredi kartı. Oturduğunuz yerden eğitiminizi alın ve adresinize postalanacak sertifikanızı beklemeye başlayın.

Billboardlarda, apartman duvarlarında, internette, televizyonlarda, radyoda… Günde belki binlerce defa sertifikalı eğitim veren kurumların reklamlarına rastlıyoruz. Eğitim sonunda verdikleri kâğıtlarla bize ‘bir şey’ olmayı vaat ediyorlar. Ettikleri büyük lafların cazibesine kapılıp gündelik hayatımızda zaten yaptığımız ve yapabileceğimiz faaliyetlerimizi para vererek, karşılığında da sertifika dedikleri kâğıt parçalarını alarak, meziyetlerimizi tasdik etmek istiyoruz. İşgüzar bazı girişimciler de bizden yüz bularak, bu sertifikalı eğitim işini biraz abartmışa benziyor. Gerçek olamayacak kadar şaşırtıcı olan bu akla zarar eğitim ilanlarını sizin için derledik. Hayretinize hâkim olun!

Kurabiye kursu

Kurabiye yapmanın püf noktaları ve kurabiye süsleme sanatına dair bütün inceliklerin öğretildiği bu eğitimle, hayatın vazgeçilmezi şeker hamurundaki ustalığınızı bir sertifika ile belgeleyebilirsiniz.

Üstelik günlerinizi, haftalarınızı da feda etmeniz gerekmeden… Yalnızca dört saat sürecek olan eğitimimizin ücreti sadece 250 TL. Eğitim sonunda misafirlerinize kurabiyelerinizi sunarken, katılım belgenizi göstermeyi unutmayın.

Cupcake sertifikası

İmrenerek seyrettiğiniz, tadına bayıldığınız cupcake nasıl yapılır öğrenmek isterseniz, yalnızca dört saatinizi ayırmanız yeterli.
İmrenerek seyrettiğiniz, tadına bayıldığınız cupcake nasıl yapılır öğrenmek isterseniz, yalnızca dört saatinizi ayırmanız yeterli.

Üç yumurtalı klasik anne kekini herkes yapar. Kek dünyasına imzasını atmak isteyenleri cupcake eğitimine bekliyoruz. İmrenerek seyrettiğiniz, tadına bayıldığınız cupcake nasıl yapılır öğrenmek isterseniz, yalnızca dört saatinizi ayırmanız yeterli. 175 TL karşılığında sosyal medyada aşırı ‘like’ alacak sevimli, süslü cupcakeler yapabilir; tam bir fenomen haline gelebilirsiniz.

Turşu sertifikası

Yıllarca annesinin ısrarlarını reddedip turşu kurmayı öğrenmeyen, kendi turşusunu kurmak istediğinde annesine sormayı gururuna yediremeyenler! Fırsat ayağınıza geldi. Dört saatlik turşu kurma eğitimiyle siz de sertifikalı bir turşucu olabilir, sirke ve limon tartışmasında safınızı belirleyebilirsiniz. Üstelik 250 TL’ye kısırlarınızı bir üst levele taşıyabilirsiniz. Sertifikanızı kullanacak bir yer bulamazsanız da turşusunu kurarsınız olur biter. (Malzemeler bizden).

Doğal doğum

Annenizin doğum tavsiyeleri artık tarihe karıştı! Modern zamanlarda en ‘doğal’ doğumu yapabilmeniz için yanınızdayız.
Annenizin doğum tavsiyeleri artık tarihe karıştı! Modern zamanlarda en ‘doğal’ doğumu yapabilmeniz için yanınızdayız.

Annenizin doğum tavsiyeleri artık tarihe karıştı! Modern zamanlarda en ‘doğal’ doğumu yapabilmeniz için yanınızdayız. Doğum stresini en aza indirmenin yolu bu eğitimde! Doğru nefes almayı, doğumu kolaylaştıracak egzersizleri iki günlük eğitimle ayağınıza getirdik. En mahrem anınızda yanınızda olarak doğru bilinen yanlışları yapmanıza engel olacağız. Çerçeveletip çocuğunuzun odasının duvarına asacağınız sertifikayla, onu doğururken yaşadıklarınıza onu da ortak edebilirsiniz. Yalnızca 150 TL karşılığında alabileceğiniz bu eğitim sizi hem bilinçli bir vatandaş hem de bilinçli bir anne yapacak. Bunu ülkenize ve çocuğunuza borçlusunuz.

Annelik tescil belgesi

Herkesin diline dolanan sevgi sözcükleriyle, solan çiçeklerle, bir yıl sonra yenisi çıkan teknolojik aletlerle uğraşmayın. Sertifikalı bir doğum programı ile dünyaya gelen bir evlat olarak annenize onu sevdiğinizi göstermenin en iyi yolu, ona bir Annelik Sertifikası vererek ne kadar profesyonel bir anne olduğunu ona hatırlatmak. Siz de bir evlat olarak annenize bunu borçlusunuz.

Kayınvalide sertifikası

Gelin-kaynana tartışmalarına son! Kaynanaların fena olduğu dönemde gelin, gelinlerin fena olduğu dönemde kaynana mı oldunuz?

Oğlunuzla aranız mı açılıyor? Gelinlerinizle sağlıklı iletişim kurmak, ona kendinizi sevdirmenin yollarını öğrenmek, oğlunuzun ana evindeki profesyonel hayatını devam ettirmek için altı saatlik Kayınvalide-Gelin Sağlıklı İletişim Eğitimi’ne katılın, yalnızca 200 TL karşılığında uzun soluklu bir ilişkinin ilk adımını siz atın.

Dede ve nine sertifikası

Ton ton dedeler ve pamuk nineler tarihe karıştı. Devir sertifikalı dede ve ninelerin devri! Saçınızı süpürge ederek otuz yaşına getirdiğiniz kızınız/oğlunuz işteyken torunlarınıza bakmanın en doğru şeklini öğretiyoruz.

  • Bebek bezi değiştirme, mama hazırlama, bebeklerin en sevdikleri şekilde “agucuk bugucuk” yapma, türlü çeşitli oyunlar konusunda uzman dede ve nineler olarak çalışan kızınız/oğlunuzun hayatına profesyonel bir destek sunmanız mümkün.

Üstelik bu über profesyonel eğitimi yalnızca 150 TL’ye alıp, dede ve nine olmayı öğreneceksiniz. O kadar çocuk büyüttük demeyin, çünkü zamane çocukları bir başka.

Styling sertifika programı

Sabahtan akşama kadar gezdiğiniz çarşı-pazar, karıştırdığınız dergiler, takip ettiğiniz ‘stil ikonları’ yetersiz mi kalıyor? Tarzınıza tarz katacak detayları öğreneceğiniz Styling Sertifikası’yla siz de modaya yön verebilir, konu komşuya stil danışmanlığı yapabilir, boy boy fotoğraflarınızı sosyal medyada yayınlayabilir, Instagram’da eğitimli bir butik sahibi olabilirisiniz. Üstelik çok cüzi bir fiyat farkıyla sertifikalı renk uyumu eğitimi alabilirsiniz.

Ben bir profesyonelim

Profesyonel olmanın yolu bu eğitimden geçiyor. Başarınıza başarı, özgüveninize özgüven, imajınıza imaj katacak; kişisel gelişiminizi zirveye taşıyacak bu eğitimle doğduğunuz günden bugüne topladığınız sertifikaların sizi ne kadar profesyonelleştirdiğini kanıtlayacak; profesyonel dünyada yaşayacağınız problemlere profesyonel çözümler üretmenin yollarını bulacaksınız.

Size düşünmeyi öğreteceğiz. Ayrıca aldığınız sertifikayla, artık profesyonel olduğunuzu insanlara kanıtlayabileceksiniz. Bu durumda tabii ki tüm işverenler sizin ne kadar profesyonel olduğunuzu görüp işe alacaklardır.

Dört çeker hafıza

Karşılaştığınız insanların isimlerini çabucak unutuyor musunuz? Alışveriş listesini aklınızda tutmak zor mu? Sayfalarca not alıyorsunuz ama not aldığınız şeyleri bile unutuyor musunuz? Sebebi tabii ki malayani işlerle uğraşmanız değil. Tek eksiğiniz bir hafıza eğitimi sertifikası. KDV dâhil 49.99 TL’ye size hatırlamanın tekniğini öğretiyoruz.

İyi fikir bulma teknikleri

Bu eğitim sizlere, dünyaca ünlü NLP uzmanı Richard Grinder’in, okuduğu kitaplardan öğrendiklerini kendi iç dünyasının süzgecinden geçirerek kaleme aldığı kitaplarındaki “İyi Fikir Bulma Teknikleri” seçkisini vaat ediyor. Yıllardır sıkı bir takipçisi olduğunuz Richard Grinder’ın kitaplarının satır aralarına gireceğiniz bu eğitimle, onun öğretilerini hayatınızda uygulamak için ihtiyaç duyacağınız teknikleri öğreneceksiniz. Ücreti 100 TL olup, etkilerinin paha biçilemez olduğunu eğitime katılınca fark edeceksiniz. Richard Grinder’ın Bulduğum Fikirleri Uyguluyorum kitabını da sizi hayata karşı daha dayanıklı hale getirmek için hediye ediyoruz.