0516 ile başlayan numaralar artık Bursaspor’un

Bursaspor 0516.
Bursaspor 0516.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Bursaspor yönetimine verilen “kendi telefon numaralarını sağlayacak yetkilendirme belgesi” onaylandı.

Birçok spor kulübünün yaptığı gibi Bursaspor da telekomünikasyon sektöründe yerini aldı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda (BTK) gerçekleşen resmi tören sonrasında Bursaspor, 0516 koduyla başlayan telefon numaralarının kulübe ait olduğunu resmen duyurmuş oldu. Birçok kulüp yöneticisinin katıldığı törende BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan da hazır bulundu.

Bu sistemin oturması ve benimsenmesi sonrasında elde edilecek gelir ile altyapı çalışmalarının hızlandırılacağını ve imkanların artırılacağını açıklayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Futbolun ve sporun her daim içindeyim. Bugün de Bursaspor’a hizmet etmeye çalışıyorum.” açıklamasında bulundu. Bursaspor’a Türk Telekom tarafından 0516 ile başlayan toplamda 100.000 telefon numarasının tahsis edildiği açıklanırken Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a ve BTK Başkanı Sayan’a isimleri yazılı Bursaspor formaları hediye etti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >