1 milyon takipçiye sahip TikTok fenomeni, sinema salonunda öldürüldü

Anthony Barajas - TikTok Fenomeni
Anthony Barajas - TikTok Fenomeni

Anthony Barajas isimli 19 yaşındaki tiktok fenomeni, film izlemek için gittiği sinema salonunda öldürüldü. Joseph Jimenez isimli biri, hem tiktok fenomeni Barajas'ı hem de kız arkadaşını silahla öldürdü. Katil zanlısı hakkında idam cezası isteniyor.

Yaklaşık 1 milyon takipçiye sahip "itsanthonymichael" kullanıcı adlı ünlü tiktoker Anthony Barajas, ABD'de kız arkadaşıyla birlikte gittiği sinema salonunda öldürüldü. Katil zanlısı hem ünlü fenomeni hem de kız arkadaşını öldürdü. Katil zanlısının ise idam cezasına çarptırılması bekleniyor.

Tiktoker Anthony Barajas ve kız arkadaşı Rylee Goodrich, kısa bir süre önce vizyona giren The Forever Purge isimli filmi izlemek için sinemaya gitmişti. Çıkışta ise silahlı saldırıya uğradılar. Ünlü ismin 18 yaşındaki kız arkadaşı Goodrich'in olay yerinde öldüğünü açıklayan yetkililer, gözünden ağır yaralı olan TikTok fenomenini ise yoğun bakıma alındığını bildirdiler. Ancak Barajas, yoğun bakımda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırganın, ünlü fenomeni ve genç kızı tanıdığına dair herhangi bir bilgi olmadığı öğrenilirken, saldırıyı gerçekleştiren kişinin Joseph Jimenez olduğu ve gözaltına aldığını açıklandı. Jimenez'in Rylee'yi vurduktan sonra cüzdanını da çaldığı belirtildi. Saldırgan hem cinayet hem de hırsızlıkla yargılanacak.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >