Amazon Türkiye yeni iPhone'larda büyük indirim sunuyor

iPhone XR
iPhone XR

Apple'ın yeni iPhone'ları yüksek fiyatları sebebiyle sürekli eleştiriliyor. Apple'ın resmî olarak indirim yapıp yapmayacağı şu an için belli değil ama Amazon Türkiye, yeni iPhone'lardaki indirimle şaşırtıyor. Ayrıntılar haberimizde:

Yaklaşık üç ay önce yeni iPhone'ları (iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR) tanıtan Apple, hedeflediği satış rakamlarına bir türlü erişemiyor. Bunun en büyük göstergesi de artık satış rakamlarının kalem kalem açıklanmayacak oluşu.

Beklenen rakamlara ulaşılmasının önündeki en büyük engel ise fiyat. iPhone Xs ve iPhone Xs Max'te fiyatlar çok yüksek olduğu için birçok kişi yeni modellere geçme gereği duymuyor. Doğal olarak Apple da durumun farkında.

İndirimli satılan yeni iPhone'lardan biri de iPhone XR. Fiyat 6406 TL.
İndirimli satılan yeni iPhone'lardan biri de iPhone XR. Fiyat 6406 TL.

Apple Türkiye garantisi

Birkaç gün önce Türkiye'deki fiyatları da belli olan yeni iPhone'lar şimdi ise yeni bir indirimle gündemde. Amazon Türkiye indirimiyle birlikte yeni telefonlar Apple'dan çok daha ucuza satıyor.

Apple Türkiye'de 9899 TL'ye satılan 64 GB'lık iPhone Xs, Amazon'da 8800 TL'ye satın alınabiliyor. Yani aslında arada çok ciddi bir fark var. Öte yandan bu fark 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleriyle ürünü tercih etmek isteyenler için daha da fazla hale geliyor.

İndirimin diğer bir ayağında ise iPhone XR var. Bu modelde de yine 64 GB versiyonu 7399 TL'ye satılırken Amazon Türkiye'de bu fiyat 6406 TL.

En önemli detaylardan biri ise Amazon Türkiye'de satılan bu ürünlerin Apple Türkiye garantili olması. Yani işin özü şu sıralar yeni iPhone satın alacakların acele etmesinde yarar var. : )

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >