Apple bahar etkinliği canlı olarak nasıl izlenir?

Apple
Apple

Apple, her yıl olduğu gibi bu sene de Mart sonunda bir bahar etkinliği düzenliyor. Steve Jobs Theater'da gerçekleşecek olan bu etkinlik şirketin web sayfasından canlı olarak yayınlanıyor. Detaylar haberimizde:

Bugün büyük gün. Apple, uzun süredir konuşulan ücretli abonelik servisini bu akşam tanıtıyor. Türkiye saatiyle 20:00'de başlayacak olan etkinlikte iki farklı ücretli abonelik servisinin gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bunlardan ilki Netflix rakibi bir platform. Apple'ın bu özel çevrimiçi servisinde dizi / film ve televizyon kanallarının bir arada sunulması bekleniyor. Tahminler aylık 15 dolarlık ücret karşılığında bu hizmetlerin sunulacağı yönünde. Ama Apple'ın doğruladığı bir rakam henüz yok.

Buna ek olarak bir de ücretli haber servisinden bahsediliyor. Toplamda 200'den fazla haber kaynağının (dergiler ve web siteleri) bir arada sunulacağı sistemde ise aylık ücretin 10 dolar civarında olacağı tahmin ediliyor.

Apple'ın Mart etkinliği kendi web sayfasından canlı olarak yayınlanıyor.
Apple'ın Mart etkinliği kendi web sayfasından canlı olarak yayınlanıyor.

Apple bahar etkinliği nasıl izlenir?

Apple, akşamki etkinliği kendi web sayfasından canlı olarak yayınlıyor. Biz de GZT.com olarak haberlerimizle detayları sizlere aktarıyoruz. Ancak doğrudan Apple'dan izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

Apple Bahar Etkinliği

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >