Apple WWDC 2018'in tarihleri belli oldu

Apple WWDC 2018
Apple WWDC 2018

Apple'ın bu yılki geliştiriciler konferansının 4 Haziran ile 8 Haziran arasında düzenleyeceği kesinleşti. Peki ama bu etkinlikte hangi ürün ya da teknolojilerden bahsedilecek?

Apple'ın her sene düzenlediği WWDC etkinliğinin bu yıl 4 Haziran - 8 Haziran tarifleri arasında gerçekleşeceği kesinleşti. WWDC 2017'de iMac Pro, iPad Pro gibi donanımlardan bahsedilmiş; iOS 11 ve macOS High Sierra gibi yazılımsal yenilikler üzerinde durulmuştu. Bu sene de benzer şekilde yazılımsal güncellemelerden bahsedileceği tahmin ediliyor.

WWDC 2018 kapsamında tanıtılması gereken en önemli ürün yeni ve uygun fiyatlı MacBook Air.
WWDC 2018 kapsamında tanıtılması gereken en önemli ürün yeni ve uygun fiyatlı MacBook Air.

Ucuz MacBook Air Haziran'da tanıtılabilir

Bilindiği gibi bu etkinlik zaten halihazırda büyük ölçüde geliştiricileri ilgilendiriyor. Dolayısıyla katılımcıların çok büyük bir bölümü yazılımcılar oluyor. Ancak yine de donanım tarafıyla ilgili çeşitli gelişmeler de organizasyon kapsamında açıklananlar arasında. Hatta "ürün" tarafında en önemli ayrıntının uygun fiyatlı MacBook Air olacağı söyleniyor.

Biletler 22 Mart'ta satışa çıkıyor

Kişi başı 1599 dolar olan biletleri satın almak isteyenlerin elini çabuk tutmasında yarar var. Zira biletler 22 Mart itibariyle satışa çıkarılıyor ve kısa süre içinde tükenmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >