Assassin's Creed Origins için geri sayım başladı

Assassin's Creed Origins
Assassin's Creed Origins

Detaylarını ilk olarak Haziran ayındaki E3 etkinliğinde duyduğumuz Assassin’s Creed Origin’e ait yeni ve oldukça heyecanlandıran bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Yayınladığı son fragmanla oyun severleri heyecanlandırmayı başaran Ubisoft, oyunda Roma ve Mısır tarihinden etkileyici zamanları seçti. Daha önce yayınlanan tanıtım videolarında okların bile harika kullanımı en iyi şekilde yansıtılırken görsel etkinin en üst düzeylerde olduğunu söyleyebiliriz.

PC, PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One’da kendine yer bulacak oyunun çıkış tarihi olarak 27 Ekim gösteriliyor. Oyunun Mısır ve Roma temasıyla gelmesi oyuncular tarafından özellikle isteniyordu. Tabi Mısır’ın bu zamanlarının sadece oyun severler üzerinde değil birçok kişi üzerinde etkileyici bir havası bulunuyor. Mısır’ın böylesine merak edilen bir dönemini seçerek bunu tema yapan Ubisoft, bu sayede oldukça geniş bir kitleye ulaşmayı amaçlıyor.

Tanıtım videosunda oluşan kum fırtınasının içine dalan kahramanımız, fırtınaya karışırken ardından şöyle bir yazı geliyor: ''Her şey bittiği yerde başlıyor.''

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >