Aston Martin “lüks denizaltı”yla geliyor

Aston Martin denizaltı üretecek.
Aston Martin denizaltı üretecek.

Lüks otomobil üreticisi Aston Martin, denizaltı üreten firma Triton Submarines ile anlaşma imzaladı. İki firmanın anlaşması üzerine “Neptune ismi verilen bir denizaltı geliştirildi.

Lüks ve oldukça pahalı otomobilleriyle bütçe imkanları yeterli olan kullanıcılar için oldukça başarılı sonuçlar ortaya koyan Aston Martin, bu başarısını denizler üzerine de taşımak istiyor. Adından denizlerde de söz ettirmek isteyen şirket bu amaç doğrultusunda denizaltı üreten firmalar arasında adından söz ettiren Triton Submarines ile anlaşmaya vardı. İki firmanın birlikteliği “Neptune” isimli yeni bir denizaltıyla ortaya çıkacak.

Aston Martin, Triton Submarines ile birlikte üretime geçecekleri ilk lüks segment kişisel denizaltı için yaptığı anlaşma sonucunda ismin de mutabakatla belirlendiğini açıkladı. Sınırlı sayıda ve belli zamanlarda üretilecek olan bu denizaltıların satış fiyatı ve piyasaya çıkarılacağı tarihle ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Ortaklık yapan şirketlerin büyüklüğü düşünüldüğünde fiyatın çok da makul olmayacağı belli diyebilmek mümkün…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >