ASUS, tüm ZenFone 3 ve ZenFone 4 serileri için Android Oreo güncellemesi vaat ediyor

Android Oreo
Android Oreo

ASUS, 2018 yılında çıkması beklenen yeni nesil ZenFone 3 ve ZenFone 4 ailesi akıllı telefonların Android Oreo işletim sistemi ve ZenUI arayüzüyle sunulacağını duyurdu.

Google, Mayıs ayındaki I/O Geliştiriciler Konferansı kapsamında yalnızca yeni ürün ve teknolojileri tanıtmakla kalmamış; buna ek olarak Android 8.0 Oreo'nun bazı özelliklerinden de bahsetmişti.

Gelişmiş pil ömrü, daha düzenli bildirimler, resim içinde resim, daha dinamik simgeler ve gelişmiş bir klavye desteği vaat eden Android Oreo, akıllı telefon üreticilerini de harekete geçmiş durumda. Bu kapsamda son olarak da ASUS, ZenFone 3 ve ZenFone 4 serisi akıllı telefonlar için Android Oreo güncellemesinin sunulacağını duyurdu.

Yeni nesil ZenFone'ların önümüzdeki yılın ikinci yarısında satışa çıkması bekleniyor.
Yeni nesil ZenFone'ların önümüzdeki yılın ikinci yarısında satışa çıkması bekleniyor.

Yani Android Oreo güncellemesinin sunulmasıyla birlikte ASUS ZenFone 3 ve ZenFone 4 serisi akıllı telefonlara da en güncel Android sürümü kurulabilecek. Görselden de anlaşılabileceği üzere ASUS'un kendi kullanıcı arayüzü Zen UI de bu akıllı telefonlarla birlikte kullanılabilecek. Sözü edilen cihazların 2018 yılının ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >