Bataryaların efendisi: 4000 mAh kapasiteli Nokia 2 geliyor

Nokia 2.
Nokia 2.

Nokia'nın en yeni akıllı telefonu olarak karşımıza çıkacak olan Nokia 2 hakkında gelen yeni bilgiler telefonu bekleyenleri heyecanlandırmak konusunda yeterli oldu. Cihazın en önemli özelliği 4000 mAh kapasiteli, oldukça güçlü bataryası...

Nokia cihazları geliştiren ve piyasaya sürülmesini sağlayan HDM Global, geçtiğimiz günlerde ilan ettiği yeni amiral gemisi Nokia 8 modelinin ardından giriş seviyesi Nokia 2 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Nokia 2'nin sızan özellikleri oldukça ilgi çekici bir cihaz ile karşılaşmamız konusunda beklentileri artıracak gibi duruyor.

Cihaz, bu yıl içerisinde karşımıza çıkan tüm Android'li Nokia modellerinde olduğu gibi oldukça stabil bir Android arabirimi ve Nougat sürümü ile bizlerle olacak. Nokia 2'yi ilgi çekici yapan en önemli konu ise 4000 mAh kapasiteli pili ile olağanüstü bir batarya performansı vadetmesi. Resmi olarak duyurulmasına sayılı günler kala Nokia 2, 160 dolarlık fiyat etiketine sahip Nokia 3 modelinden biraz daha ucuza alınabilecek.

Özellikleri sızan Nokia 2'nin teknik özellikleri.
Cihazın batarya performansı kullanıcıları kendine çekmek konusunda oldukça iddialı duruyor.
Özellikleri sızan Nokia 2'nin teknik özellikleri. Cihazın batarya performansı kullanıcıları kendine çekmek konusunda oldukça iddialı duruyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >