Battlefield V’in sistem gereksinimleri belli oldu

​Battlefield V’in sistem gereksinimleri belli oldu
​Battlefield V’in sistem gereksinimleri belli oldu

Dün ilk kez duyurulan ve çok sayıda farklı yorumla değerlendirilen Battlefield V’in minimum sistem gereksinimleri belirlendi ve duyuruldu…

Oyun dünyasında zaman geçiren tüm tutkunların konsollara bakış açısı net şekilde ortada. Bir oyunun farklı versiyonları ve oynanabilecek platformları varsa en problemlisi bilgisayar olarak tanımlanabilir. 19 Ekim 2018 tarihinde çıkış yapacak oyunu PC’de deneyimlemek isteyen kullanıcıların sahip olması gereken minimum sistem gereksinimleri duyuruldu.

Oyunun sistem gereksinimleri oldukça makul

Oyun için belirlenen sistem gereksinimlerinin muadil oyunlara ve beklentilere nazaran oldukça insaflı olduğu söylenebilir. Tüm bu bilgilere göre ve oyunların çalışma mekanizmasındaki hıza etki eden faktörlerin başında oyunda geçirilen zaman ve harcanan eforun geldiği düşünüldüğünde makul sürelerde birçok bilgisayar oyuncusu Battlefield V ile keyifli zamanlar geçirebilir. Oyunun tanıtım videosunu “sönük” bulanların aksine GZT Teknoloji ekibi olarak beğendiğimizi söyleyebileceğimiz oyunun detaylı incelemesini de çıkışıyla birlikte okuyucularımızla buluşturacağımızı belirtmeliyiz.

İşte Battlefield V’ın sistem gereksinimleri:

  • - Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10 (64 Bit)
  • - AMD FX-6350 veya Core i5 6600K
  • - 8 GB RAM
  • - AMD Radeon HD 7850 2GB veya NVidia GeForce GTX 660 2GB
  • - 50 GB Sistem Alanı
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >