BİM'de yeni bir iPhone kampanyası: iPhone 6 indirimli olarak 1899 TL'ye satılacak!

iPhone 6
iPhone 6

Teknoloji ürünlerinde indirimlere devam eden BİM, iPhone 6 için hazırladığı kampanyayla birlikte 17 Ağustos'ta iPhone 6'yı satışa çıkarıyor. Detaylar haberimizde:

Son birkaç yıldır akıllı telefonlara özel indirimler sayesinde müşterilerine cazip fırsatlar sunan BİM, bu kezde iPhone 6 için benzer bir kampanya düzenliyor. 17 Ağustos'ta başlayacak indirimle birlikte Apple Türkiye garantili iPhone 6'nın 32 GB'lık versiyonu 1899 TL'ye raflara çıkıyor. Tam olarak 4 yıl önce tanıtılan akıllı telefon, şu anda Apple ekosistemindeki en makul fiyatlı seçenekler arasında yer alıyor.

gzt

Her ne kadar telefonun çıkışından bugüne epey zaman geçmiş olsa da aslında iOS 11 desteğiyle birlikte cihaz yazılımsal olarak en güncel sürüme yükseltilebiliyor. Üstelik Apple geçtiğimiz dönemlerde iOS 11 destekli cihazların iOS 12 ile de sorunsuz şekilde çalışabileceğini açıkladı. Dolayısıyla yeni iPhone'larla birlikte sunulacak iOS 12 de iPhone 6 ile birlikte kullanılabilecek.

iPhone 6 özellikleri

4.7 inç'lik (750 x 1334 piksel) LED arka aydınlatmalı ekrana sahip olan iPhone 6, Apple'ın A8 yonga setiyle birlikte geliyor. Bu yongadaki çift çekirdekli 1.4 GHz'lik işlemci yer alıyor. Grafik işlem birimi tarafında ise PowerVR GX6450 yer alıyor. Kablosuz bağlantı tarafında 802.11 a / b / g / n ve ac teknolojileri destekleniyor. Üstelik buna ek olarak Bluetooth 4.0 desteği de sunuluyor. Ürünün stoklarla sınırlı olacağını satın alacak kişilerin acele etmesi gerektiğini belirtmekte yarar var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >