BMW’den müjde var: Yepyeni bir spor araba geliyor

BMW
BMW

Yeni ortaya çıkan bir görüntü, BMW’nin Toyota ile spor araba geliştirme konusunda gerçekleştirdiği ortaklığı sonlandırdığını ve yeni bir spor araba üzerinde çalıştığını gösteriyor. BMW tutkunlarını heyecanlı bir bekleyişin sardığını söylemek mümkün…

BMW ve Toyota, yeni bir spor otomobil geliştirmek amacıyla uzun zamandır kurdukları ortaklık ekseninde çalışmalarını sürdürüyordu. Bu ortaklığın beklenen olumlu sonuçları vermemesi neticesinde sonlandırılması kararlaştırıldı. Yeni Supra ile oldukça meşgul olan Toyota tarafı bu konuya yoğunlaşırken BMW ise oldukça sessiz kalmıştı.

Hemen yukarıda yer alan görsel ilk bakışta bir şey ifade etmese de esasen BMW-Toyota ortaklığının sona erdiğini ve BMW’nin yepyeni bir spor araba geliştirmeye başladığını gösteriyor. BMW’nin sanıldığı kadar sessiz olmadığını ortaya koyan bu veriler bekleyenleri heyecanlandırmayı başardı. BMW-Toyota arasında nasıl bir bilgi ve hak paylaşımı yapıldığı açıklanmasa da aracın hibrit teknolojisiyle gelebileceği ve arkadan çekişli olacağı söylentiler arasında. Yeni spor araba konseptinin tam olarak nasıl olduğu muhtemelen 17 Ağustos’taki Pebble Beach Concours d’Elegance’de ortaya çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >